Головна » 2014 » Жовтень » 10

Сьогодні, 10 жовтня 2014 року, до Краснопавлівського НВК Лозівської районної ради завітали незвичайні гості  солдати-айдарівці. Вперше  не від  засобів масової інформації, а з вуст бійців-добровольців мешканці навчального закладу почули правду про війну  на  Донбасі. Зустріч ця проходила в теплій, по-своєму хвилюючій, обстановці. Діти з великим інтересом слухали розповідь очевидців, учасників бойових дій. Свій виступ  справжні патріоти України розпочали з глибокої подяки за підтримку солдатам у цей складний для країни час. Серце стискалося від почутого про те, яким цінним талісманом є там, на фронті, для бійців малюнки, листи, дитячі поробки, вірші, що надходять від школярів та вихованців дитячих закладів. Ці,  здавалося б, маленькі дрібнички надихають воїнів на подвиги, дають силу і мужність задля збереження миру, в нашій Україні.

         На завершення бійці Айдару запевнили і дітей, і вчителів, що вони зроблять все для того, щоб наша країна  залишилася цілісною державою.

         Зустріч підійшла до кінця і наші гості поїхали не з порожніми руками: шкільна родина зібрала необхідні речі для воїнів передового фронту. На згадку залишиться фото і емблеми-наклейки від бійців загону «Айдар».

         Незапланований справжній урок Мужності  залишиться надовго у пам’яті тих, хто був на ньому присутній 

Переглядів: 570 | Додав: Fresh | Дата: 10.10.2014

10 жовтня 2014 року школярі Лозівського району взяли участь у І (шкільному) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури.

Виконання завдань цього етапу олімпіади передбачає інтелектуально-творчий злет учнів, адже пропоновані завдання перегукуються із тими, які зустрічаються на ЗНО, обласному та районному рівнях олімпіади.

Переможці шкільного етапу матимуть честь представляти свої заклади на ІІ (районному) етапі.

Переглядів: 517 | Додав: Fresh | Дата: 10.10.2014

9 жовтня 2014 року на стадіоні «Локомотив» у м.Лозова  пройшов черговий етап  спартакіади серед учнів загальноосвітніх закладів Лозівського району . Школярі приймали участь у змаганнях з легкоатлетичного кросу,на дистанціях 1000 та 500 метрів. В особистому заліку результати були такими:

1000м.    Юнаки 1997-1998 р.н

1 місце Стадніченко Артем              Орільська  ЗОШ

2 місце Чертков Руслан                    Орільський НВК

3 місце Дорошенко Максим             Садовська ЗОШ           

1000м.    Дівчата 1997-1998 р.н

1 місце Губченко Діана                    Орільський НВК

2 місце Кириченко Марина              Миколаївський НВК             

3 місце Терещенко Катерина           Комсомольський НВК          

500м.   Юнаки 1999-2000 р.н

1 місце Матвійчук Вадим                 Петрівський НВК

2 місце Мірошниченко Дмитро       Красно ... Читати далі »

Переглядів: 481 | Додав: Fresh | Дата: 10.10.2014