Головна » 2014 » Листопад » 20 » Засідання Лозівської районної федерації футболу
11:41
Засідання Лозівської районної федерації футболу

 

 

 

 

 

 

 

 

 

19 листопада 2014 року відбулося засідання Лозівської районної федерації футболу, де підбили підсумки проведення Відкритого чемпіонату з футболу серед аматорських команд трудових колективів фізичної культури сіл та селищ Лозівського району 2014 року.

З квітня по листопад 2014року було проведено 30 турів чемпіонату. Члени Федерації наголосили,що в цьому році чемпіонат був дуже хороший та конкурентний, багато сільських футбольних колективів у 2014 році проявили себе з кращої сторони, але були команди,яким не вистачало організованості та спортивної дисципліни. При проведенні наступного чемпіонаті району 2015 року багато уваги приділятиметься питанню дисциплінованості команд та гравців, за неявку команди на гру, федерація каратиме зніманням очок, такі зміни будуть внесені до регламенту чемпіонату.

Також на засіданні Федерації було оголошено володарів призових місць за підсумками проведеного чемпіонату, отже 1 місце посів – Краснопавлівський «Гарант»,на  2 місці Панютинський «Локомотив» на 3 місці команда сусіднього Барвінківського району «Лан». Найкращими бомбардирами за підсумками Першості визнано Дениса Скотаренка (Гарант), Олександра Рижикова(Михайлівка) та Євгена Співака(Локомотив).

У першій половині грудня планується урочисто вшанувати чемпіонів та призерів чемпіонату.

Щодо ігор «Закриття сезону», який проходив зазвичай після закінчення чемпіонату, то члени федерації спільно вирішили його не проводити, головний аргумент –несприятливі погодні умови.

 

Переглядів: 519 | Додав: Evgeniy