Головна » 2016 » Листопад » 14 » X спеціалізована міжнародна виставка «Освіта Слобожанщини та навчання за кордоном – 2016»
11:43
X спеціалізована міжнародна виставка «Освіта Слобожанщини та навчання за кордоном – 2016»

10 листопада 2016 року в Харкові у приміщенні Палацу спорту за підтримки Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації та Департаменту освіти Харківської міської ради відбулося урочисте відкриття найбільшого освітянського виставкового заходу Лівобережної України - X спеціалізованої міжнародної виставки «Освіта Слобожанщини та навчання за кордоном – 2016».

У її роботі взяло участь понад 60  навчальних закладів Польщі, Чехії, Словенії, Києва, Луганська та Харкова, представництва Греції, Німеччини та інші. Поряд з ними дебютував і Лозівський район, гідно представивши досвід роботи Царедарівського навчально-виховного комплексу.

Учасники заходу (директор НВК – Чижкова-Потейчук О.О. та педагог-організатор – Акименко В.В.) поділилися своїми враженнями та розповіли, що така виставка – це значний ресурс розвитку освіти на різних рівнях (загальноосвітньому, професійно-технічному, вищому, післядипломному). Вона допомагає розкрити цей ресурс, проаналізувати, спрогнозувати та реалізувати творчий потенціал як установи в цілому, так і окремих учасників освітньо-виховного процесу. Надає можливість поділитися накопиченим досвідом роботи, новітніми розробками та технологіями, представити здобутки педагогічних колективів, сприяти встановленню взаємовигідних партнерських зв'язків. 

Переглядів: 575 | Додав: Fresh