Головна » 2015 » Листопад » 13 » Відбулось засідання РМО вчителів фізичної культури та предмету "Захист Вітчизни"
08:22
Відбулось засідання РМО вчителів фізичної культури та предмету "Захист Вітчизни"

11 листопада в   управлінні освіти, молоді та спорту відбулося засідання районного методичного об`єднання вчителів фізичної культури та предмета «Захист Вітчизни», для обговорення було обрано актуальну тему «Пріоритетні завдання вчителів фізичної культури  та предмета «Захист Вітчизни» щодо формування  морально-духовних цінностей особистості  як основи дитиноцентризму».

  Під час засідання були опрацьовані такі питання:

  • Ознайомлення з Наказом Міністерства освіти і науки  України від 16.06.2015 № 641 «Про затвердження Концепції національно-патріотичного виховання дітей та молоді, Заходів щодо реалізації Концепції національно-патріотичного виховання дітей та молоді та методичних рекомендацій щодо національно-патріотичного виховання  у загальнооосвітніх навчальних закладах.
  • Формування морально-духовних цінностей особистості як основи     дитиноцентризму в процесі навчання фізичної  культури.
  • Інноваційні технології на уроках фізичної культури.
  • Науково-методичні рекомендації щодо оцінювання навчальних  досягнень учнів і оформлення сторінок класних журналів у5- 11класах.                                  
  • Ознайомлення з наказом  управління освіти, молоді та спорту Лозівської райдержадміністрації від 07.10.2015 № 278 «Про проведення в навчальних закладах Лозівського району І (районного) етапу Всеукраїнського огляду-конкурсу на кращий стан фізичного виховання».
Переглядів: 481 | Додав: Evgeniy