Головна » 2016 » Лютий » 26 » Семінар-тренінг «Попередження проявів дискримінації та расизму в учнівському середовищі. Пізнай, прийми, теплом душі своєї обійми»
13:28
Семінар-тренінг «Попередження проявів дискримінації та расизму в учнівському середовищі. Пізнай, прийми, теплом душі своєї обійми»

26.02.2016 у залі засідань управління освіти, молоді та спорту Лозівської РДА фахівцями психологічної служби району було проведено семінар-тренінг «Попередження проявів дискримінації та расизму в учнівському середовищі. Пізнай, прийми, теплом душі своєї обійми» для заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів загальноосвітніх навчальних закладів району.

Метою цього заходу було ознайомити учасників семінару з певним обсягом теоретичних знань, основних методів, форм і напрямків роботи щодо сутності проблеми попередження проявів дискримінації та расизму в учнівському середовищі.

Завдання:

- сформувати практичні навички та вміння щодо здійснення профілактики соціально-небезпечних явищ в учнівському середовищі;

-  поглибити вміння аналізувати, синтезувати наявні та отримані знання,  що стосуються роботи з попередження проявів дискримінації та расизму в учнівському середовищі.

Переглядів: 435 | Додав: Fresh