Головна » 2015 » Березень » 16 » Районний етап гри "Що? Де? Коли?"
09:10
Районний етап гри "Що? Де? Коли?"

На виконання плану районних заходів на 2014/2015 навчальний  рік та з метою надання можливості найбільш обдарованої частині школярів Лозівського району реалізувати свій творчий  та інтелектуальний потенціал 13 березня проведено районний етап  гри «Що? Де? Коли?» серед учнівської молоді

Цьогорічними учасниками  гри стали:

- команда «Інтеграл» - Краснопавлівського БПЛ;

- команда «Екстрим» Краснопавлівського НВК;

- команда «Лідер» Орільської ЗОШ І-ІІІ ст;

- команда «IQ» Орільського НВК;

- команда «Альтаїр» Павлівської ЗОШ І-ІІІст;

- команда « Перемога» Перемозької ЗОШ І-ІІІ ст;

- команда «Максимум» Яковлівського НВК;

- команда «Аурум» Смирнівського НВК;

- команда «Ерудит»Комсомольського НВК;

- команда «Розумники та розумниці» Катеринівської ЗОШ І-ІІІ ст.;

- команда «Еврика» Садовської  ЗОШ І-ІІІ ст

Питання були і складні, і прості одночасно, що змусило всіх добряче понервувати під час оголошення відповідей.

Чемпіонат вкотре показав, що інтелектуальні ігри є одними із найцікавіших видів ігор. Вони вчать дітей самостійно думати, сприяють розвиткові розумово-емоційної активності, тренують пам’ять, прищеплюють  потяг до знань і самоосвіти, вчать нестандартно мислити і шукати нові нетрадиційні шляхи, приймати рішення і відстоювати їх.

Найнапруженішим моментом стала мить, коли журі виявили необхідність у додаткових питаннях для двох команд («Інтеграл» та «Лідер»), що боролись за перше місце,  та необхідність у додаткових питаннях для двох команд «Еврика» та «Екстрим» , що боролись за ІІІ місце. 

У результаті напруженої боротьби III місце посіла команда «Еврика» Садовської ЗОШ І-ІІІ ст.. (керівник: Лавренко М.М.), II місце  посіла команда « Інтеграл» Краснопавлівського БПЛ (керівник: Самойленко О.В. )

А переможцями гри, володарями  перехідного кубку «Мудра Сова» стала команда «Лідер» Орільської ЗОШ І- ІІІ ст.. (керівник: Мороз А.Б.)

Команди були нагороджені грамотами та подяками управління освіти, молоді та спорту Лозівської РДА та солодкими призами від будинку дитячої та юнацької творчості Лозівської районної ради.

Команда-переможець буде захищати честь району в обласному етапі чемпіонату з гри «Що? Де? Коли?» серед учнівської молоді Харківської області, який  відбудеться 28 березня 2015 року в  м. Харків.

Вітаємо переможців  і бажаємо успіху на обласному чемпіонаті!

Переглядів: 485 | Додав: Fresh