Головна » 2014 » Грудень » 10 » підсумки акції "16 днів проти насильства"
11:37
підсумки акції "16 днів проти насильства"

     

 

В рамках Акції «16 днів проти насильства» у загальноосвітніх навчальних закладах району з 25 листопада по 10 грудня організовано проведення просвітницько-профілактичних заходів з протидії проявів насильства та жорстокого поводження серед дітей та над ними. Учні та вчителі досить активно включилися в роботу: обговорювали  проблему насильства та агресії у сім’ї та серед однолітків, демонстрували знання своїх прав, які захищає Конвенція ООН про права дитини.

          Корисними і пізнавальними були  заходи на теми : «Ні! Насильству в сім’ї», «Мої права», «Найголовніша цінність у житті – здоров’я» тощо, конкурс сімейного малюнку «Сім’я без насильства – щаслива сім’я».

          Відділом молоді та спорту управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації були розроблені  та розповсюджені серед  закладів освіти інформаційні  буклети «Як протидіяти насильству» . 

         Підсумовуючи результати Акції , Ципченко О.П. –  заступник начальника управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації зазначила, що з року в рік збільшується кількість учасників Акції та інформативних заходів. Їх якісний показник свідчить про зростання обізнаності учнівської молоді з визначених питань та про невичерпний творчий потенціал закладів освіти Лозівського району.

Переглядів: 536 | Додав: Evgeniy