Головна » 2015 » Грудень » 25 » Підготовка керівного складу цивільного захисту закладів освіти
11:59
Підготовка керівного складу цивільного захисту закладів освіти

З 22  по 23 грудня у «Навчально-методичному  центрі  цивільного захисту та безпеки життєдіяльності в Харківській області» 19 педагогів  району  взяли участь у функціональному навчанні виїзних курсів.  У ході лекцій  слухачі  ознайомилися  з вимогами до ведення основних документів щодо організації цивільного захисту,  алгоритмом дій  при виникненні небезпечних  ситуацій  під час навчально-виховного процесу та сучасними засобами захисту від проявів  техногенного та природного характеру.

Спеціалісти навчально-методичного центру О. Н. Вигляд та М.В. Крохмаль надали дієву допомогу педагогічним працівникам з питань  планування заходів  щодо дій  в надзвичайних  ситуаціях.

У Лозівському районі створено позаштатну розрахунково-аналітичну групу, до якої ввійшли методист управління освіти, молоді та спорту   Н.Г. Букіна, який координує роботу з даного напрямку в закладах освіти та учителі Краснопавлівського багатопрофільного ліцею.

Група отримала  відповідну підготовку, і хочеться сподіватися, що  актуальність лекцій, їх практична спрямованість, допоможуть освітянам Лозівщини зменшити ступінь ризику під час навчально-виховного процесу у  небезпечних ситуаціях.

Переглядів: 478 | Додав: Evgeniy