Головна » 2015 » Жовтень » 16 » Науково-практична конференція "Україна очима молодих"
11:11
Науково-практична конференція "Україна очима молодих"

16 жовтня 2015 року у залі засідань управління освіти, молоді та спорту Лозівської районної державної адміністрації відбулася науково-практична конференція учнів-членів МАН "Україна очима молодих" з метою залучення школярів до вирішення проблем сучасної науки, що є пріоритетним в освітній діяльності Малої академії наук. З вітальним словом до учасників конференції звернувся начальник управління освіти, молоді та спорту В.Музика та висловив надію на те, що за юними дослідниками - майбутнє науки Лозівського району.

У роботі конференції взяли участь понад  30 учнів із навчальних закладів району та їх наукові керівники. Пізнавальними і цікавими були виступи вчителів, які із року в рік разом зі своїми вихованцями стають переможцями обласного етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН. Це - Чуйко Т.І, вчитель української мови та літератури Краснопавлівського ліцею, Орлова І.В., вчитель біології Катеринівської ЗОШ, Харибін К.А., вчитель інформатики Надеждівського НВК.

Із заключними словами виступила завідувач РМК Охрончук Н.М., яка побажала всім учасникам конференції стати дійсними членами МАН та справжніми перлинами команд ерудитів Лозівського району.

Переглядів: 535 | Додав: Fresh