Головна » 2018 » Квітень » 2 » ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу «Земля – наш спільний дім»
15:47
ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу «Земля – наш спільний дім»

30 березня у Харківському обласному палаці дитячої та юнацької творчості відбувся ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу «Земля – наш спільний дім». З метою активізації агітаційної роботи учнівських колективів закладіd освіти за охорону природи, залучення дітей і учнівської молоді до еколого-просвітницької і природоохоронної діяльності були представлені на розгляд журі 13 виступів учнівських колективів Харківської області.

Лозівський район на конкурсі представляла агітбригада «Свіжий вітер» Катеринівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, у такому складі: капітан команди – Сиротіна Юлія (учениця 11 класу), члени команди – Байдакова Анна, Гетьман Каріна (учениці 11 класу), Мамай Римма (учениця 10 класу), Чуйко Софія (учениця 8 класу), Коломієць Анастасія (учениця 7 класу).

Команда представила свою природоохоронну роботу у школі за темою «Раціональне природокористування» та на місцевому матеріалі презентувала свій виступ у форматі відомих телевізійних передач «Орел та решка», «Х-фактор», «Суперінтуїція», «Танці з зірками».

Журі відзначило змістовний виступ команди дипломом за перемогу в номінації «Краще хореографічне вирішення теми конкурсу».

Переглядів: 7151 | Додав: Fresh