Головна » 2014 » Грудень » 22 » Футбольна спільнота Лозівщини офіційно завершила футбольний сезон 2014.
14:45
Футбольна спільнота Лозівщини офіційно завершила футбольний сезон 2014.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

  20 грудня 2014 року в районному будинку культури відбулося  урочисте підведення підсумків  Відкритого чемпіонату з футболу серед аматорських команд колективів фізичної культури сіл та селищ Лозівського району 2014 року. Присутніх на святі вітали голова Лозівської райдержадміністрації С.Г. Красноперов, заступник голови райдержадміністрації В.С.Дмитрусенко та голова Лозівської районної федерації футболу Б.К.Рева.

       За підсумками  чемпіонату району 2014 року з футболу визначені переможці.   Команда «Лан» с. Мечебилове Барвінківського району виборола кубок та медалі за ІІІ місце. За ІІ місце нагородили гравців ФК «Локомотив» смт. Панютине. Золоті медалі і кубок переможців  були вручені Краснопавлівського футбольного клубу «Гарант», які були  в цьому році на висоті.  В серпні вони перемогли в розіграші Кубку голови Лозівської райдержадміністрації і заслужено тріумфували у «Золотому матчі» та Чемпіонаті загалом.      

       За високий рівень професійної майстерності, вагомий внесок у розвиток футболу у Лозівському районі та з нагоди святкування закриття футбольного сезону 2014 найкращих гравців, суддів і тренерів районних команд було нагороджено грамотами Лозівської районної державної адміністрації та районної федерації футболу.                                   

       Не обійшлося й без приємних сюрпризів. Юні вихованці відділення футболу районної дитячо-юнацької школи «Спартанець» отримали  футбольну форму, яку вручив представник команди «Лан» Сергій  Курочкін.

        На святкове закриття футбольного сезону 2014 року завітала вся футбольна спільнота нашого району, яка не байдужа до улюбленої гри.  Після закінчення церемонії нагородження на усіх присутніх очікувала концертна програма.

Переглядів: 462 | Додав: Evgeniy