Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 39 40 »

Свої власні бачення, креативні ідеї стосовно викладання  навчальних предметів учасники конкурсу «Учитель року» мали змогу  розмістити на власних інтернет-ресурсах. Посилання на сайти учасників конкурсу: Невенкіна Ганна Сергіївна, Гончарова Валентина Миколаївна, Кушнарьова Марина Василівна, Ярош Галина Миколаївна, Орлова Інна Миколаївна.

Особисті  сайти конкурсантів відобразили інноваційний досвід роботи і продемонстрували якість подання навчальної інформації в мережі Інтернет.

З результатами другого конкурсного випробування, яке відбулося 05 грудня 2016 року, можна ознайомитись ТУТ.

Переглядів: 394 | Додав: Fresh | Дата: 06.12.2016

06 грудня відзначається День Збройних Сил України. Це свято з’явилося завдяки відповідній постанові Верховної Ради, якою в 1993 році була відзначена річниця ухвалення закону «Про Збройні Сили України».

Нині на збройні сили покладена священна місія – боронити рідну землю і забезпечувати мирне життя українського народу. Сьогодні в лавах української армії відбуваються позитивні зміни. Такі ж зміни відбуваються і в психології українських воїнів. Патріотизм, самовідданість, мужність, стійкість, сміливість, бажання стояти до кінця за кожен клаптик рідної землі – риси, які характеризують сучасного військового.

У цей День ми приєднуємося до привітань на адресу наших славних військовослужбовців, ветеранів і новобранців, солдатів і офіцерів, генералів та адміралів, бажаємо їм міцного фізичного здоров’я, успіхів у бойовій та тактичній підготовці, надійних тилів, кохання і всіх благ! Божих благословень Вам і Вашим родинам! Зі святом!

Переглядів: 387 | Додав: Fresh | Дата: 06.12.2016

05.12.2016, на передодні Дня Збройних сил України, в рамках акції «Частинка дитячого серця воїнам АТО», лідери учнівського самоврядування «Стожари» відвідали військову частину, де перебувають бійці батальйону «Донбас».

Радо зустрічали воїни дітей, гостинно провели екскурсію, розповіли сумні і веселі епізоди з військового життя, розпитали про навчання.

Стожарівці приїхали з гостинцями: власноруч спечені смаколики, бабусине варення, малюнки та вітальні листівки- все викликало щирі посмішки бійців.

Але вразив їхню уяву,  наповнений дитячою щирістю і любов’ю, концерт, підготовлений керівниками гуртків БДЮТ.

Діти співали патріотичних пісень і  плакали від виру почуттів, не стримували емоцій і бійці.

Зустріч була дивовижною, було в ній щось тремтливе, пронизане власною гідністю називатися Українцем і захисником!

 

Переглядів: 424 | Додав: Evgeniy | Дата: 05.12.2016

26 листопада 2016 року у приміщенні Катеринівської ЗОШ відбулася олімпіада серед учнів 4 класів в рамках районної Школи олімпійського резерву. Олімпіада проводилась із метою раннього виявлення і розвитку обдарованих  та здібних дітей, заохочення та стимулювання їх допитливості, інтелектуальної ініціативи та позитивних мотивів навчання, а також забезпечення перспективності у підготовці до Всеукраїнський учнівських олімпіад із навчальних предметів. Переможцями стали:

Математика

І місце –   Кудря Владислав, учень 4 класу Орільського НВК (вчитель Сіряк С.Л.);

ІІ місце - Дадаш’янц Микита, учень 4 класу Краснопавлівського ліцею (вчитель     Штибіна І.В.);

ІІІ місце -  Семитоцький Єгор, учень 4 класу Смирнівського НВК (вчитель   Бражко Т.І.);

Українська мова

І місце – Помазан Роман, учень 4 класу Орільського НВК (вчитель Сіряк С.Л.);

ІІ місцеЗагорулько Роман, учень 4 класу Краснопавлівського ліцею (вчитель     Штибіна І.В.);

ІІІ місце Бабич Олена, учениця 4 класу Миколаївського НВК (вчитель Іванова Л.М.);

 

... Читати далі »

Переглядів: 464 | Додав: Fresh | Дата: 05.12.2016

Конкурсним випробуванням «Тестування з фахової майстерності» розпочався перший (районний) тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2017».

П’ять вчителів біології та початкових класів  із загальноосвітніх навчальних закладів Лозівського району продемонстрували свої знання із змісту відповідної  навчальної  дисципліни, теорії та методики навчання, педагогіки, психології тощо.

З протоколом результатів можна ознайомитись ТУТ.

Переглядів: 423 | Додав: Fresh | Дата: 05.12.2016

2 грудня 2016 року у Будинку дитячої та юнацької творчості відбувся захист науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН. Конкурс-захист є щорічним заходом, що проводиться в рамках Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН і є заключним етапом перед підведенням підсумків. В конкурсі-захисті взяли участь 23 учня ЗНЗ Лозівського району.

Роботи були представлені в наукових відділеннях  літературознавства, фольклористики та мистецтвознавства, мовознавства, історії, наук про Землю, фізики і астрономії, хімії та біології, екології та аграрних наук.  Вперше представлена робота у науковому відділенні «Економіка», секція «Інноваційний менеджмент та логістичні процеси». Разом з конкурсантами до будинку творчості прибули їх наукові керівники, які підтримували своїх вихованців. Підсумкові протоколи конкурсу-захисту будуть оприлюднені на сайті управління освіти, молоді та спорту протягом 10 днів.

Переглядів: 404 | Додав: Fresh | Дата: 02.12.2016

Відповідно до плану роботи  відділу молоді та спорту управління освіти, молоді та спорту, районної асоціації лідерів учнівського врядування «Стожари», з метою допомоги дітям в організації роботи органів учнівського самоврядування, відпрацювання учнівською молоддю навичок ефективного лідерства, 01 грудня  2016 року, за участю спеціалістів  обласного Центру молоді, в актовій залі управління освіти, молоді та спорту відбулася тренінгова програма «Лідерство - як запорука професійного зростання».

На засіданні проведено анкетування «Мої слабкі та сильні сторони» із виявлення та оцінки організаторських здібностей активу шкіл.

У ході тренінгової  програми учні працювали в групах, набули навички правильного планування будь-якої справи, розробили проект «Наша Україна – вільна, сильна і незалежна», зробили колаж «Україна - єдина» і висловили побажання та пропозиції щодо ефективнішої  роботи учнівського самоврядування в школі.

Переглядів: 419 | Додав: Evgeniy | Дата: 01.12.2016

30 листопада 2016 року на базі Катеринівської ЗОШ І-ІІІ ст. пройшов фінальний етап Першості з настільного тенісу серед загальноосвітніх навчальних закладів Лозівського району. Участь у ньому взяли 8 команд, які за результатами відбіркового зонального туру зайняли 1-2 місця у своїх підгрупах.

Учасники фіналу змагалися за коловою системою. Загальнокомандний залік складався із сумарних результатів усіх учасників команди.

Фінальний етап пройшов у гострій, безкомпромісній боротьбі, за підсумками якого І місце виборола команда Краснопавлівського багатопрофільного ліцею, ІІ місце посіла команда Артільського НВК, ІІІ місце у команди Павлівської ЗОШ.

Переглядів: 415 | Додав: Evgeniy | Дата: 01.12.2016

26 листопада 2016 року на базі Харківського національного університету ім.В.Н.Каразіна відбулася обласна науково-практична конференція Харківського відділення Малої академії наук України у 2016/2017 навчальному році. За результатами відбору  ,представляти юних науковців Лозівського району,  випала  честь учениці  11 класу  Садовської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів   Кучик Нелі, яка неодноразово була переможцем інтелектуальних змагань різних рівнів.  В ході роботи конференції  юна дослідниця охарактеризувала власну наукову роботу, яка викликала зацікавленість  у організаторів заходу. За активну участь в роботі обласної науково-практичної конференції  , за актуальність наукового дослідження Кучик Неля була нагороджена  дипломом.

Переглядів: 417 | Додав: Fresh | Дата: 29.11.2016

Напередодні Новорічних та Різдвяних свят, управління освіти молоді та спорту ЛозівськоЇ райдержадміністрації зробило подарунок дітям загальноосвітніх навчальних закладів району.

26.11.2016  з метою заохочення здібних та обдарованих дітей  і найактивніших лідерів районного учнівського самоврядування «Стожари», відбулася розважальна  поїздка в місто Харків до аквапарку «Джунглі».

Аквапарк навіть  узимку  гарантує своїм відвідувачам сонячний настрій, оздоровлення, безпечні розваги та гарний відпочинок.

Найбільше  нашим дітям сподобався великий басейн з атракціонами: швидкісними гірками, підводними гейзерами, водоспадами.

Будемо сподіватися, що цей  прекрасний відпочинок додасть позитиву, натхнення і сили до нових перемог у навчанні.

Переглядів: 466 | Додав: Evgeniy | Дата: 28.11.2016