Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 36 37 38 39 40 »

10 жовтня 2014 року школярі Лозівського району взяли участь у І (шкільному) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури.

Виконання завдань цього етапу олімпіади передбачає інтелектуально-творчий злет учнів, адже пропоновані завдання перегукуються із тими, які зустрічаються на ЗНО, обласному та районному рівнях олімпіади.

Переможці шкільного етапу матимуть честь представляти свої заклади на ІІ (районному) етапі.

Переглядів: 519 | Додав: Fresh | Дата: 10.10.2014

9 жовтня 2014 року на стадіоні «Локомотив» у м.Лозова  пройшов черговий етап  спартакіади серед учнів загальноосвітніх закладів Лозівського району . Школярі приймали участь у змаганнях з легкоатлетичного кросу,на дистанціях 1000 та 500 метрів. В особистому заліку результати були такими:

1000м.    Юнаки 1997-1998 р.н

1 місце Стадніченко Артем              Орільська  ЗОШ

2 місце Чертков Руслан                    Орільський НВК

3 місце Дорошенко Максим             Садовська ЗОШ           

1000м.    Дівчата 1997-1998 р.н

1 місце Губченко Діана                    Орільський НВК

2 місце Кириченко Марина              Миколаївський НВК             

3 місце Терещенко Катерина           Комсомольський НВК          

500м.   Юнаки 1999-2000 р.н

1 місце Матвійчук Вадим                 Петрівський НВК

2 місце Мірошниченко Дмитро       Красно ... Читати далі »

Переглядів: 482 | Додав: Fresh | Дата: 10.10.2014

    9 жовтня 2014 року на базі загальноосвітніх навчальних закладів Лозівського району проведено І (шкільний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії для учнів основної і старшої школи. Конкурсні випробування включали теоретичні та практичні завдання, передбачали виконання хімічного експерименту. Учні-переможці шкільного етапу стануть учасниками ІІ (районного) етапу олімпіади з хімії.

Переглядів: 462 | Додав: Fresh | Дата: 09.10.2014

        У відповідності до рішення сесії районної ради від 08 жовтня 2014 року управлінню освіти, молоді та спорту Лозівської районної державної адміністрації Харківської області виділені додаткові кошти для нарахування та виплати заробітної плати працівникам закладів освіти за жовтень 2014 року району.

        Крім того, за рахунок коштів бюджету розвитку на придбання шкільного автобусу затверджений обсяг видатків в сумі 321,0 тис.грн., для повного завершення робіт по облаштуванню закладів освіти району внутрішніми туалетами - 917,1 тис. грн. 

Переглядів: 466 | Додав: Fresh | Дата: 09.10.2014

   09 жовтня 2014 року управлінням освіти, молоді та спорту Лозівської районної державної
адміністрації  проведено семінар для новопризначених керівників навчальних  закладів
та   кадрового   резерву     району  за  темою  «Нормативні   вимоги  до   ведення ділової
документації в навчальному закладі».  Головні аспекти роботи адміністрації школи з даного питання висвітлив   методист з кадрових питань управління Івченко О.І. 

   Слухачі семінару ознайомилися з нормативно-правовими документами щодо ведення
ділової документації навчального закладу, з документами, що регламентують роботу з питань запобігання всім видам дитячого травматизму; під час практичного заняття удосконалювали навички роботи з шкільною документацією.  

 

Переглядів: 426 | Додав: Fresh | Дата: 09.10.2014

   08.10.2014 р. у Будинку дитячої та юнацької творчості Лозівської районної ради відбулася звітно-виборча конференція лідерів учнівського врядування "Стожари", де було представлено звіти про роботу молодіжних об'єднань закладів освіти району та презентація цікавих творчих проектів. На конференції було проведено вибори Малої ради, яку у цьому році обрано у кількості 12 осіб. Більшістю голосів головою районної асоціації старшокласників обрано Бадяєва Олександра, учня 11 класу Краснопавлівського багатопрофільного ліцею, його заступником став Халепа Роман із Яковлівського НВК.

   В роботі конференції взяла участь заступник начальника управління освіти, молоді та спорту Ципченко Ольга Петрівна, яка подякувала за активність, побажала творчості у вирішенні актуальних питань учнівської громадськості, нових креативних ідей та їх успішної реалізації.

 

Переглядів: 452 | Додав: Fresh | Дата: 08.10.2014

Сьогодні в нашому районі відбувся І (шкільний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії. До олімпіадного руху залучилися кращі знавці географії 7-10 класів, які випробовували свої сили.

Переможці отримають можливість взяти участь у ІІ етапі олімпіади з географії і представити свій заклад на районному рівні.

На фото учасники олімпіади Комсомольського НВК Лозівської районної ради Харківської області.

Переглядів: 452 | Додав: Fresh | Дата: 08.10.2014

За сприяння відділу молоді та спорту управління освіти, молоді та спорту Лозівської районної державної адміністрації 18 учнів-гуртківців туристичного гуртка БДЮТ Лозівської районної ради на базі Комсомольського НВК під керівництвом Терещенка О.М. 4 жовтня 2014 року взяли участь у обласних змаганнях зі спортивного орієнтування в лісопарковій зоні м.Харкова.

Старт розпочався рівно о 12:00. Контрольний час для кожного учасника становив 2 години. Карти отримували на старті. Для кожної вікової групи була різна кількість контрольних пунктів (КП).

Найголовніше – це те, що діти отримали задоволення, перебороли страхи і довели самі собі, що вони можуть брати участь у таких змагання і досягати гарних результатів.

Змагання показали, що в Лозівському районі  туризм живе, має своїх продовжувачів - молоде покоління справжніх патріотів свого рідного краю.

Переглядів: 443 | Додав: Fresh | Дата: 08.10.2014

Відповідно до наказу управління освіти, молоді та спорту Лозівської районної державної адміністрації від 18.09.2014 № 235 "Про проведення І етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів у Лозівському районі  у 2014/2015 навчальному році" розпочато І (шкільний) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад.

7 жовтня 2014 року в усіх загальноосвітніх навчальних закладах району проведено олімпіаду з фізики, в якій взяли участь учні 7-11 класів. Конкурсні завдання передбачали наявність теоретичних та практичних знань з предмету.

Переможці шкільних олімпіад стануть учасниками ІІ (районного) етапу олімпіади з фізики.

Переглядів: 393 | Додав: Fresh | Дата: 07.10.2014

26 вересня в приміщенні дошкільного підрозділу Краснопавлівського НВК   відбулися урочистості з нагоди святкування Всеукраїнського Дня дошкілля.  З вітальними словами до присутніх звернувся начальник управління освіти, молоді та спорту Музика В.М.    , який відмітив важливість дошкільної освіти у формуванні особистості дитини.

 Під час зустрічі кращим працівникам дошкільних закладів району було вручено спільні грамоти Лозівської райдержадміністрації та Лозівської районної ради, Департаменту освіти і науки Харківської облдержадміністрації, управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації.  

Працівників дошкільної галузі району привітали вихованці Краснопавлівського НВК .

Переглядів: 535 | Додав: Fresh | Дата: 26.09.2014