Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 35 36 37 38 39 40 »

 

 

 

 

 

 

 

 

 

22 жовтня 2014 року відділом молоді та спорту, управління освіти, молоді та спорту Лозівської райдержадміністрації з метою створення умов для організації дозвілля дітей та учнівської молоді, профілактики негативних явищ у дитячому та молодіжному середовищі, виховання і розвитку творчого потенціалу  й підтримки талановитих дітей, розвитку  моральних і вольових якостей у дітей та молоді, проведено  зональні змагання Малих Олімпійських ігор «Діти Харківщини» серед юнаків та дівчат  загальноосвітніх навчальних закладів  Лозівського району.

       До фінального етапу змагань вийшли команди-переможці: Орільська ЗОШ І – ІІІ ст. (Марков О.А), Орільський  НВК (Кутя Ю.І.), Катеринівська ЗОШ І – ІІІ ст. (Цяцька І.О.), Смирнівський НВК (Багдасарян К.Х.), Краснопавлівський багатопрофільний ліцей (Вісковатов Г.І.), Яковлівський НВК (Суховіцин В.В.).

 

Переглядів: 468 | Додав: Evgeniy | Дата: 23.10.2014

23 жовтня 2014 року в загальноосвітніх навчальних закладах Лозівського району пройшов І (шкільний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки серед учнів 9-11 класів.

Олімпіадні завдання охоплювали матеріал, вивчений учнями за попередні роки, та з тем, які були вивчені до терміну проведення олімпіади. Під час виконання завдань учасники олімпіади продемонстрували знання теоретичного матеріалу, вміння аналізувати, порівнювати та застосовувати економічні закони на практиці.

На фото учні Новоіванівської ЗОШ І-ІІІ ст. Лозівської районної ради Харківської області.

Переглядів: 494 | Додав: Fresh | Дата: 23.10.2014

   21 жовтня 2014 року відбулась зустріч начальника управління освіти, молоді та спорту Лозівської районної державної адміністрації В. Музики, заступника начальника О. Лисенка з працівниками Петрівського навчально-виховного комплексу. Під час зібрання до відома колективу було доведено рішення регіональної експертної ради з питань атестації та ліцензування при Департаменті науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації щодо підтвердження права навчального закладу на надання дошкільної та базової середньої освіти. Також розглянуто питання функціонування Петрівського навчально-виховного комплексу в системі освіти Лозівського району. 

 

Переглядів: 444 | Додав: Fresh | Дата: 23.10.2014

   22  жовтня 2014 року в навчальних закладах Лозівського району пройшов перший тур олімпіади з правознавства. Головної метою цього заходу був пошук і підтримка обдарованої учнівської молоді, здатної продемонструвати глибокі теоретичні знання з різних галузей права, здатність до критичного мислення, уміння висловлювати власну думку.

   Завдання для учнів 9-11 класів передбачали знання ними як загальо-теоретичних питань, так і питань з окремих галузей права учні всіх 3 паралелей (9,10,11 класи) виконували по 6 завдань, складених за єдиною схемою.

   У ході виконанні завдань школярі продемонстрували вміння аналізувати, порівнювати, застосовувати знання права на практиці.

Переглядів: 455 | Додав: Fresh | Дата: 22.10.2014

   21 жовтня пройшов І (шкільний) етап олімпіади з інформатики, в якій взяли участь учні 8-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів району.

Основні цілі олімпіади - прищепити дітям інтерес до інформатики та програмування, розвинути алгоритмічне мислення і творчу активність, виявити і підтримати найбільш талановитих школярів.

Олімпіада складалася з одного туру, з різними пакетами завдань для учнів 8-9 і 10-11 класів.

Завдання для учасників складалося з двох частин: теоретичної – де вони мали показати свої знання з будови комп’ютерної техніки, знання операційної системи, архіваторів та антивірусних систем; практичної – знання по створенню баз данних в MS Access, уміння працювати з складними функціями в MS Word та виявити навики роботи з формулами MS Excel.
 

Переглядів: 485 | Додав: Fresh | Дата: 21.10.2014

  З    10 жовтня 2014 року у навчальних закладах Лозівського району проходить регіональна акція "Українська книга дітям Донеччини та Луганщини від школярів Харківщини". Лідерами є Павлівська ЗОШ І-ІІІ ступенів (директор Редька О.І., учнів - 51, педагогів - 11), Яковлівський НВК (директор Запорожець М.Г., учнів - 112, педагогів 21).  Лідери передали україномовну (програмну літературу), добре ілюстровану,. останніх років видання. Долучилися до цієї благородної справи ще 22 навчальні заклади.

           Акція триває...


 
Переглядів: 482 | Додав: Fresh | Дата: 21.10.2014

Протягом тижня з нагоди святкування Дня Українського
козацтва та свята Покрови Пресвятої Богородиці у 
навчальних закладах району було проведено 
національно-патріотичну військово-спортивну гру 
«Нащадки козацької слави».

Всі учні, як достойні нащадки козацького роду, з задоволенням змагалися у спритності, винахідливості, силі, що дає можливість підтримувати свій фізичний, емоційний, психологічний стан на висоті.

 

 

Переглядів: 433 | Додав: Fresh | Дата: 20.10.2014

17 жовтня 2014 року в загальноосвітніх закладах Лозівського району відбулась Всеукраїнська учнівська олімпіада з англійської та німецької мов. Олімпіадні завдання передбачали виконання учнями наступних видів робіт: аудіювання, читання та письмо, говоріння.

І тур олімпіадних випробувань засвідчує розуміння учнями загального змісту прочитаних текстів, вміння диференціювати інформацію, виокремлювати необхідні деталі.

Бажаємо командам загальноосвітніх навчальних закладів успіхів та високих результатів в олімпіадних змаганнях районного рівня.

На фото учні Яковлівського навчально-виховного комплексу Лозівської районної ради Харківської області.

Переглядів: 764 | Додав: Fresh | Дата: 17.10.2014

           

 

 

 

 

 

 

 

 

 15.10.2014 р.   відбулась зустріч учнів та вчителів  Новоіванівської ЗОШ І – ІІІ ступенів зі спеціалістами Державної фіскальної служби.

Ця зустріч була  проведена з метою формування в учнів економічної грамотності, розуміння ролі, значення та місця податків у житті держави.

 Під час цікавої бесіди  учні дізнались про роль податків у житті країни та  про Всеукраїнський конкурс дитячої творчості «Очима дитини про бюджет країни». Дітям розповіли про правила участі в  конкурсі, вони розглянули кращі роботи учасників  минулих років, школярі  переконались в тому, що за певних обставин, податки можуть бути вирішальним чинником у розвитку суспільства.

З великим задоволенням школярі подивились мультфільм про необхідність сплати податків, взяли участь в економічних іграх, вікторинах та розв’язуванні цікавих економічних задач.

       Перший заступник начальника Лозівської об`єднаної Державної податкової інспекції Уманцев А.Л нагородив  абсолютну переможницю  районного етапу конкурсу «Очима дитини про бюджет країни», учасницю обласного етапу конкурсу в номінації «Художні роботи» у старшій віковій групі   - ученицю 9 класу Вікторію Сербін пам`ятним подарунком  та дипломом (малюнок  «Україна єдина», підготувала ученицю вчитель Новоіванівської ЗО ... Читати далі »

Переглядів: 525 | Додав: Evgeniy | Дата: 16.10.2014

Сьогодні, 10 жовтня 2014 року, до Краснопавлівського НВК Лозівської районної ради завітали незвичайні гості  солдати-айдарівці. Вперше  не від  засобів масової інформації, а з вуст бійців-добровольців мешканці навчального закладу почули правду про війну  на  Донбасі. Зустріч ця проходила в теплій, по-своєму хвилюючій, обстановці. Діти з великим інтересом слухали розповідь очевидців, учасників бойових дій. Свій виступ  справжні патріоти України розпочали з глибокої подяки за підтримку солдатам у цей складний для країни час. Серце стискалося від почутого про те, яким цінним талісманом є там, на фронті, для бійців малюнки, листи, дитячі поробки, вірші, що надходять від школярів та вихованців дитячих закладів. Ці,  здавалося б, маленькі дрібнички надихають воїнів на подвиги, дають силу і мужність задля збереження миру, в нашій Україні.

         На завершення бійці Айдару запевнили і дітей, і вчителів, що вони зроблять все для того, щоб наша країна  залишилася цілісною державою.

         Зустріч підійшла до кінця і наші гості поїхали не з порожніми руками: шкільна родина зібрала необхідні речі для воїнів передового фронту. На згадку залишиться фото і емблеми-наклейки від бійців загону «Айдар».

         Незапланований справжній урок Мужності  залишиться надовго у пам’яті тих, хто був на ньому присутній 

Переглядів: 574 | Додав: Fresh | Дата: 10.10.2014