Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 30 31 32 33 34 ... 39 40 »

   

 

 

 

 

 

 

 

 

З 23 по 25 грудня 2014 року Краснопавлівський НВК взяв участь у ХХХVII обласній тематичній виставці ефективного педагогічного досвіду "Освіта Харківщини ХХІ століття" за темою "Мистецтво в системі сучасної освіти".

   Вчителі і вихователі навчального закладу вдало продемонстрували методичні наробки з питань розвитку особистісно-ціннісного ставлення до мистецтва, провели майстер-клас і власним досвідом довели, що мистецтво починається з колиски.

   За підсумками виставки заклад нагороджено дипломом ІІ ступеню.

Переглядів: 490 | Додав: Fresh | Дата: 25.12.2014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      24 грудня 2014 року  в приміщенні  управління освіти, молоді та спорту Лозівської  райдержадміністрації відбулося засідання  журі І (районного) етапу Всеукраїнського огляду-конкурсу на кращий стан фізичного виховання в навчальних закладах Лозівського району в 2014/2015 н.р. , який тривав з 1 жовтня до 15 грудня.

На розгляд журі було подано матеріали від 19 закладів освіти району.  

  Після об`єктивного оцінювання конкурсних матеріалів журі у складі : Ципченко О.П – заступника начальника управління освіти, молоді та спорту Лозівської РДА, Маркова О.А – вчителя фізичної культури Орільського НВК, Ковальова В.М – вчителя Шатівського НВК, Букіної Н.Г. – методиста відділу молоді та спорту визначило переможців:

І місце – Катеринівська ЗОШ І – ІІІ ступенів ( директор – Шукалюков Ю.Л., вчитель фізичної культури – Цяцька І.О.);

ІІ місце – Садовська ЗОШ І – ІІІ ступенів ( директор – Лаптєв В.М., вчитель фізичної культури – Дорошенко Е.М.);

ІІІ місце – Тихопільська ЗОШ І – ІІ ступенів ( заступник директора з навчально-виховної роботи – Матвеєва Н.О, вчитель фізичної культури – Філоненко Є.В.)

Щиро вітаємо пе ... Читати далі »

Переглядів: 601 | Додав: Evgeniy | Дата: 24.12.2014

23 грудня 2014 року в залі засідань управління освіти, молоді та спорту Лозівської районної державної адміністраії відбувся навчально-методичний семінар вчителів 2 класів з теми: "Інноваційні підходи до формування читацьких та мовленнєвих умінь на уроках літературного читання у контексті компетентнісного підходу".

На семінарі вчителі мали можливість з'ясували сутність інноваційних підходів щодо формування читацької компетентності, її структури, складових, визначення ролі й місця у системі інших компетентностей.

Переглядів: 468 | Додав: Fresh | Дата: 23.12.2014

Цього року результати ІІІ (обласного) етапу XIV Міжнародного конкурсу з української мови  імені Петра Яцика не примусили себе чекати. Уже в понеділок (а виконували завдання в суботу) педагогічна та учнівська громада Лозівщини вітала переможців. Ними стали:

Реуцька Владислава,учениця 5 класу Краснопавлівського багатопрофільного ліцею Лозівської районної державної адміністрації Харківської області (1 місце);

Лукаш Діана, учениця 7 класу Смирнівського навчально-виховного комплексу Лозівської районної ради Харківської області (3 місце).

Приємно відзначити, що ці дівчата і раніше були учасниками обласного етапу, але цей рік став для них більш успішним. І заслуга в цьому і їх, і наставників:

Чуйко Т.І., учителя української мови та літератури Краснопавлівського багатопрофільного ліцею Лозівської районної державної адміністрації Харківської області;

Середа І.В., учителя української мови та літератури Смирнівського навчально-виховного комплексу Лозівської районної ради Харківської області.

Переглядів: 469 | Додав: Fresh | Дата: 23.12.2014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

21 грудня 2014 р. в спортивній залі Краснопавлівського багатопрофільного ліцею відбулася відкрита Першість з волейболу серед дівчат до Дня святого Миколая. В Змаганнях взяли участь 6 команд: дві команди ДЮСШ м. Первомайського, команда ДЮСШ м. Близнюків,команда ДЮСШ «Олімпія» м. Лозової та дві команди ДЮСШ «Спартанець» (смт. Краснопавлівка та смт. Орілька). За підсумками змагань перше місце посіла команда ДЮСШ м. Близнюків, друге місце ДЮСШ «Олімпія» м. Лозової, третє місце ДЮСШ «Спартанець» смт. Краснопавлівки тренери Вісковатов Г.І , Бичков П.І.

 Команди призери та кращі гравці команд  були нагороджені грамотами, команда- переможець отримала кубок. Всі команди- учасниці змагань були нагороджені солодкими подарунками.

Переглядів: 519 | Додав: Evgeniy | Дата: 22.12.2014

 

 

20 грудня 2014 р. в спортивному залі Краснопавлівського БПЛ відбувся традиційний турнір з міні-футболу до Дня святого Миколая серед молодших юнаків . В змаганнях взяли участь 9 команд навчальних закладів Лозівського району: Краснопавлівкого ліцею, Єлизаветівського НВК, Садовської ЗОШ, Кінненської ЗОШ, Шатівського НВК, Орілького НВК, Новоіванівської ЗОШ, Смирнівського НВК. В цікавій захоплюючій грі переможцями стали вихованці тренера Ковальова В.М. Шатівського НВК, другими стали вихованці Дудченка Ю.А. з Краснопавлівського ліцею, трете місце посіли вихованці тренера Борща В.О. Елизаветівського НВК. Всі команди - учасниці турніру з міні-футболу були нагороджені солодкими подарунками, команди- призери грамотами, команда -переможець кубком, грамотами також були нагородженні кращі гравці команд.

 Лозівська районна дитячо-юнацька спортивна школа «Спартанець» висловлює велику подяку футбольній команді «Лан», села Мечебилове, Барвінковського району за подарунок з нагоди святкування завершення футбольного сезону 2014 року - комплекту футбольної форми юним вихованцям спортивної школи. Сподіваємось на подальшу співпрацю та підтримку спортивної школи федерацією футболу Лозівського району та меценатів.

Директор Лозівської районної ДЮСШ «Спартанець»                           С.А. Форост

Переглядів: 422 | Додав: Evgeniy | Дата: 22.12.2014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

  20 грудня 2014 року в районному будинку культури відбулося  урочисте підведення підсумків  Відкритого чемпіонату з футболу серед аматорських команд колективів фізичної культури сіл та селищ Лозівського району 2014 року. Присутніх на святі вітали голова Лозівської райдержадміністрації С.Г. Красноперов, заступник голови райдержадміністрації В.С.Дмитрусенко та голова Лозівської районної федерації футболу Б.К.Рева.

       За підсумками  чемпіонату району 2014 року з футболу визначені переможці.   Команда «Лан» с. Мечебилове Барвінківського району виборола кубок та медалі за ІІІ місце. За ІІ місце нагородили гравців ФК «Локомотив» смт. Панютине. Золоті медалі і кубок переможців  були вручені Краснопавлівського футбольного клубу «Гарант», які були  в цьому році на висоті.  В серпні вони перемогли в розіграші Кубку голови Лозівської райдержадміністрації і заслужено тріумфували у «Золотому матчі» та Чемпіонаті загалом.      

       За високий рівень професійної майстерності, вагомий внесок у розвиток футболу у Лозівському районі та з нагоди святкування закриття футб ... Читати далі »

Переглядів: 460 | Додав: Evgeniy | Дата: 22.12.2014

20 грудня 2014 року в Центрі професійного розвитку працівників освіти КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» відбулося дві події:

ІІІ (обласний) етап V Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Т. Шевченка і ІІІ (обласний) етап XV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

Пройшли відбір і названі такими, що братимуть участь у обласному етапі 7 школярів із Лозівського району (Краснопавлівський багатопрофільний ліцей – 3 учні, Смирнівський навчально-виховний комплекс – 2 учні, Надеждівський навчально-виховний комплекс – 1 учень, Перемозька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – 1 учень).

Переможців ІІ (районного) етапу підготували:

Островерх В.В. – учитель початкових класів Краснопавлівського багатопрофільного ліцею;

Гайдаржа Л.В. – учитель початкових класів Смирнівського навчально-виховного комплексу;

Харибіна Н.М. – учитель української мови та літератури Надеждівського навально-виховного комплексу;

Кобиш Т.Л. - учитель української мови та літератури Перемозької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів;

Середа І.В. - учитель української мови та літератури Смирнівського навчально-виховного комплексу;

Чуйко Т.І. - учитель української мови та літератури Краснопавлівського багатопрофільного ліцею.

Переглядів: 432 | Додав: Fresh | Дата: 22.12.2014

Приємна звістка днями надійшла до Краснопавлівського багатопрофільного ліцею Лозівської районної державної адміністрації Харківської області: Назаренко Оксані, учениці 10 класу цього закладу, призначена стипендія Президента України. Так високо оцінена перемога у IV Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді імені Т. Шевченка.

Гордістю переповнені серця педагогів та ліцеїстів, адже Оксана – одна із 39 переможців, які представляли переважно гімназії, ліцеї, коледжі, вищі навчальні заклади України.

Радість перемоги стипендіатки розділяє і її незмінний наставник – Чуйко Тетяна Іванівна, учитель української мови та літератури Краснопавлівського багатопрофільного ліцею, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії, має звання «учитель-методист».

Переглядів: 434 | Додав: Fresh | Дата: 22.12.2014

13 грудня на базі Краснопавлівського багатопрофільного ліцею відбулася Першість з баскетболу серед трудових колективів сільських та селищних рад Лозівського району. У змаганнях взяли участь 5 команд.У ході  тривалої та запеклої боротьби  місця розподілилися наступним чином: І місце посіла команда с. Краснопавлівки, ІІ місце - команда с. Перемоги, ІІІ місце виборола команда с. Яковлівки. Відділ молоді та спорту управління освіти ,молоді та спорту Лозівської райдержадміністрації спільно з КП «ЛРЦФЗН «Спорт для всіх» нагородили переможців грамотами та грошовими винагородами.

Переглядів: 423 | Додав: Evgeniy | Дата: 15.12.2014