Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 5 ... 39 40 »

12 жовтня 2017 року в управлінні освіти, молоді та спорту відбулося засідання районного методичного об'єднання практичних психологів та соціальних педагогів з теми: "Психологічний супровід навчання дітей з особливими освітніми потребами. Психологічна компетентність педагогів."

На засіданні були розглянуті наступні питання:

1. Інклюзивна освіта. Про нормативно-правове забезпечення організації навчання дітей з особливими освітніми потребами, документи, що регламентують впровадження інклюзивної освіти;

2. Особливості психолого-педагогічного супроводу дітей з особливими освітніми потребами у ЗНЗ;

3. Про особливості співпраці працівників психологічної служби району з обласною ПМПК в умовах організації нклюзивного навчання в ЗНЗ;

4. Презентація: "Інклюзивна освіта від "А" до "Я".

Переглядів: 6979 | Додав: Fresh | Дата: 12.10.2017

29 вересня 2017 року в будинку науки і техніки філії «ПВРЗ» ПАТ «Укрзалізниця» відбулося загальнорайонне свято з нагоди Дня працівників освіти.

Професійний день освітян скликав до одного товариства більше 500 працівників навчальних закладів району, які своєю невтомною щоденною працею утверджують українську державу, навчають та виховують молоде покоління.

В урочистостях взяли участь Красноперов С.Г., голова Лозівської районної державної адміністрації, Лаптєв В.М., голова Лозівської районної ради, Неділько О.Г. та Губенко О.М., помічники народного депутата України А.М. Гіршфельда.

Під час урочистостей було вшановано і нагороджено 37 педагогічних працівників, а творчі колективи будинку науки і техніки привітали учасн ... Читати далі »

Переглядів: 7090 | Додав: Fresh | Дата: 29.09.2017

Шановні освітяни! Вітаю всіх вас, хто щоденно віддає тепло своїх сердець дітям, з професійним святом! 
Від вашої мудрості, терпіння, уваги залежить благополучне дитинство і подальша доля кожного вихованця. 
Дошкільний вік - особливо важливий і відповідальний період у житті. В цьому віці формується особистість, і закладаються основи здоров’я. З вашою допомогою діти пізнають секрети навколишнього світу, вчаться любити і берегти свою Батьківщину. 
Впевнена, що ваша доброта і педагогічна майстерність перетворять кожен день для малюків у дитячому садку в день радості і щастя! 
Бажаю вам нових творчих успіхів, міцного здоров’я, добробуту і достатку!

З повагою, начальник управління                                                             В.І. Бойко

 

Переглядів: 6982 | Додав: Fresh | Дата: 27.09.2017

    27 вересня 2017 року юні оратори Лозівського району змагалися у красномовстві на районному етапі обласного фестивалю ораторського мистецтва за темою «Стежинок у світі є багато, та лиш одна веде крізь усе життя: із безтурботного дитинства в майбуття» (І. Федчишин).

    12 учнів із 11 навчальних закладів випробували власні сили у володінні влучним образним словом. Виокремилися особистості, які бездоганно послуговуються рідним словом, мають високий інтелект і творчий потенціал, уміють самостійно мислити, говорити чітко, послідовно, аргументовано, легко вступають у діалог-дискусію.

Це:

Переглядів: 7198 | Додав: Fresh | Дата: 27.09.2017

22 вересня 2017 року в залі засідань управління освіти, молоді та спорту відбулася нарада керівників навчальних закладів Лозівського району.

Переглядів: 6910 | Додав: Fresh | Дата: 22.09.2017

21 вересня відбувся методичний діалог районного методичного об’єднання вчителів фізики за темою  «Робота вчителя фізики з формування основ фізичних знань та наукового світогляду в умовах впровадження нових освітніх програм». Вчителі були ознайомлені з навчально-методичним забезпеченням викладання фізики у 9 класі за новою програмою. Розглянули питання підготовки учнів до олімпіади з фізики, методикою і технікою проведення лабораторних робіт з фізики. Методист РМК Воліченко А.О. проаналізувала результати ЗНО-2017 з фізики та результати участі учнів району в PIZA-2017.

Переглядів: 6833 | Додав: Fresh | Дата: 21.09.2017

21 вересня відбулося засідання  районного методичного об`єднання класних керівників. Засідання пройшло в формі методичної студії за темою «Пріоритетні завдання основної та старшої школи в контексті створення інноваційного освітнього простору нової української школи». Присутні були ознайомлені з нормативно-правовим та методичним забезпеченням виховного процесу в класному колективі, з принципами педагогіки партнерства та методикою проведення годин спілкування.

Переглядів: 6781 | Додав: Fresh | Дата: 21.09.2017

15 вересня 2017 року в управлінні освіти, молоді та спорту відбулася нарада заступників директорів з навчально-виховної роботи. Були розглянуті такі питання:

1.  Атестація педагогічних працівників. Створення комісії І рівня.

2. Складання звіту 83-РВК.

3. Нормативно-правове та організаційно-методичне забезпечення організованого початку нового навчального 2017/2018року.

Переглядів: 6778 | Додав: Fresh | Дата: 15.09.2017

14 вересня 2017 року заступники директорів з виховної роботи та педагоги-організатори провели Методичну студію «Пріоритетні завдання заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів у контексті створення інноваційного освітнього простору Нової української школи». Присутні були ознайомлені з станом і шляхами підвищення якості виховання у ЗНЗ Харківської області та Лозівського району. До відома учасників студії доведено нормативне та методичне забезпечення виховної роботи в навчальних закладах у 2017/2018 навчальному році.

Переглядів: 6714 | Додав: Fresh | Дата: 14.09.2017