Головна » 2018 » Лютий » 20

20 лютого стартував ІІІ етап І (районного) туру обласного конкурсу «Кращий вихователь  Харківщини» у 2018 році.   Учасники  демонстрували практичні навички професійної діяльності, а саме заняття  за   темою   педагогічного досвіду.  

Протокол оцінювання буде розміщено на сайті управління  освіти, молоді та спорту Лозівської РДА після закінчення ІІІ етапу.

Переглядів: 6975 | Додав: Fresh | Дата: 20.02.2018

Вчилися творчості 20 лютого 2018 року вчителі російської мови та зарубіжної літератури на спільному засіданні професійних груп районного методичного об’єднання. Тема для діалогу вибрана актуальна «Стратегії подолання «драматичної втрати» інтересу до навчання. Алгоритмізовані шляхи аналізу художнього твору». І форма проведення неординарна – методичний кейс.

Мова йшла про особливості створення технологічної картки, опорних схем як форми конструювання уроку зарубіжної літератури. На аукціоні педагогічних ідей філологи презентували власні методичні продукти – створені логіко-структурні схеми.

Професійно, сучасно, обнадійливо говорили вчителі про шляхи алгоритмізованого вивчення біографій письменників та їх творів. 

 

Переглядів: 6978 | Додав: Fresh | Дата: 20.02.2018