Головна » 2017 » Січень » 20

Український народ 22 січня щорічно відзначає День Соборності України. Це свято нагадує нам, особливо підростаючому поколінню, що у нас єдина держава і ми - єдиний народ! У розмаї жовто-синіх знамен 22 січня 1990 року наші сучасники поєднали живим ланцюгом злуки Схід і Захід України.

Шановні колеги! Прийміть найщиріші привітання з нагоди найвеличнішого свята українського народу – Дня Соборності України! Хай розум, воля і любов до рідного краю згуртовують нас для здійснення високої мети — процвітання соборної незалежної демократичної могутньої України, добробуту й щасливого життя народу.

Сердечно бажаємо вам, шановні колеги, міцного здоров’я, щастя, добра, миру, злагоди і глибокої віри у гідне майбутнє України!

Переглядів: 445 | Додав: Fresh | Дата: 20.01.2017

20 січня 2017 року в залі засідань управління освіти, молоді та спорту відбулося засідання круглого столу диференційованої групи «Пошук» вчителів хімії та біології з теми «Професійна та предметна компетентність вчителя в контексті підвищення якості освіти». Учасники круглого столу з’ясували, що через педагогічні уміння розкривається сутність професійної компетентності педагога та зводиться до тріади «мислити-діяти-мислити». Також були визначені якості компетентного вчителя з розвиненими творчими дослідницькими здібностями, високим рівнем інтелігентності, духовно-моральним потенціалом.

Переглядів: 400 | Додав: Fresh | Дата: 20.01.2017