Головна » 2016 » Листопад » 10

10 листопада 2016 року в залі засідань управління освіти, молоді та спорту відбулося засідання РМО вчителів фізики та астрономії диференційованих груп "Педагог-майстер" та "Педагог-професіонал". Засідання пройшло в формі методичного діалогу за темою "Навчальний проект як ефективний засіб формування предметної компетентності учнів в процесі вивчення фізики".

Вчителі обмінялися власним досвідом роботи з проектної діяльності при вивченні фізики та представили проекти своїх учнів.

Переглядів: 411 | Додав: Fresh | Дата: 10.11.2016

 

9 листопада 2016 року в КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» відбулися урочистості з нагоди Дня української писемності та мови, під час яких нагороджено переможців і лауреатів Обласного фестивалю ораторського мистецтва за темою «Щасливий вік той, у якому живе твій подих долі й мрій (М. Вінграновський)».

В урочистостях узяли участь учні та вчителі загальноосвітніх навчальних закладів, керівники Р(М)МО вчителів української мови та літератури, викладачі та студенти вищих навчальних закладів м. Харкова, письменники та члени громадських організацій, щирі шанувальники рідного слова.

Лауреати та переможці, їхні вчителі отримали дипломи та набори книг від оргкомітету Обласного фестивалю ораторського мистецтва. Серед лауреатів і наша землячка – Губіна Юлія, учениця 11 класу Краснопавлівського БПЛ (наставник Чуйко Т.І.). Учнів та вчителів привітали: Байназарова О.О., заступник начальника управління освіти і науки Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації – начальник відділу дошкільної, загальної середньої, корекційної та позашкільної освіти Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації; Покроєва Л.Д., ректор КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти»; Коростельов В.В., депутат Харківської ... Читати далі »

Переглядів: 486 | Додав: Fresh | Дата: 10.11.2016

9 листопада наша країна відзначила надзвичайно важливе для кожного українця свято – День української писемності та мови.

Учительська громада Лозівського району добре усвідомлює, що проведені у рамках цього Дня заходи консолідують українське суспільство, піднімають поріг національної свідомості та суспільної активності школярів, демонструють повноправність та спроможність нашої мови в усіх сферах життя. Тому у навчальних закладах змістовно пройшли години плекання рідної мови, інформаційні години, тематичні лінійки, свята мови, флешмоби та ін.

430 школярів, 101 педагог, 36 батьків, 12 випускників минулих років писали радіодиктант національного єднання «На зламі тисячоліть».

159 учнів3-4 класів взяли участь у І (шкільному етапі) ХVІІ Міжнародному конкурсі з української мови імені Перта Яцика.

Цього дня відбулося урочисте відкриття ХVІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості.

Маємо надію, що проведені заходи формуватимуть у вихованців ціннісні орієнтири та громадянську самосвідомість, зміцнюватимуть українську державність.

Переглядів: 401 | Додав: Fresh | Дата: 10.11.2016