Головна » 2016 » Жовтень » 28

З 24 жовтня 2016 року в навчальних закладах Лозівщини розпочались осінні канікули. Для учнів вони наповнені змістовним дозвіллям, різноманітними заходами і головне екскурсіями.

Учні Лозівщини подорожують історичними місцями України (м. Запоріжжя, о.Хортиця, історичний музей м. Харків), долучаються до спілкування з природою ( ботанічний сад м. Запоріжжя та м. Харків, екопарк Фельдмана та зоопарк в м. Харків), відвідують театри.

Переглядів: 373 | Додав: Fresh | Дата: 28.10.2016

27 жовтня 2016 року в залі засідань управління освіти, молоді та спорту Лозівської РДА відбулося засідання заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів. Тема засідання нагальна для сьогодення «Патріотичне та громадянське виховання школярів – стрижневі напрямки виховання та виклики сьогодення». Учасники засідання говорили про впровадження уже існуючих Концепцій та Програм виховання, а також були ознайомлені з Регіональним проектор «Виховний простір Харківщини».

Заступники директорів з виховної роботи Мороз А.Б. ( Орільська ЗОШ ), Лазаренко С.М. ( Катеринівська ЗОШ) та Олешко Л.М. ( Краснопавлівський БПЛ) , педагог-організатор Акименко В.В. ( Царедарівський НВК) презентували досвід роботи колективів своїх закладів з патріотичного та громадянського виховання.

За ініціативи методиста з виховної роботи РМК Воліченко А.О., організовано роботу трьох мобільних груп для розробки заходів щодо впровадження  в ЗНЗ Лозівському районі Регіонального проекту «Виховний простір Харківщини».

Переглядів: 377 | Додав: Fresh | Дата: 28.10.2016