Головна » 2016 » Жовтень » 26

26 жовтня 2016 року вчителі загальноосвітніх навчальних закладів Лозівського району, які викладають в 11-х класах , взяли участь у виїзних тренінгах із навчальних предметів.

Метою заходу є підвищення рівня навчальних досягнень випускників та якісної підготовки їх до державної підсумкової атестації й зовнішнього незалежного оцінювання з української мови та літератури, історії України, математики, англійської мови та географії. Тренінгові заняття проводили методисти КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти». В заході взяли участь близько 70 вчителів Лозівського району.

Переглядів: 347 | Додав: Fresh | Дата: 26.10.2016

26.10 2016 на базі Катеринівського ДНЗ відбувся семінар-практикум для молодих вихователів ДНЗ та дошкільних підрозділів НВК «Ефективність використання різноманітних методів і прийомів для реалізації завдань патріотичного виховання дошкільників» Під час семінару – практикуму досвідчені педагоги поділилися досвідом щодо реалізації завдань патріотичного виховання дошкільників. Педагоги визначили сутність процесу та принципи організації патріотичного виховання, зміст та основні напрямки, пріоритетні методи і організаційні форми патріотичного виховання.

Метою проведення семінару було підвищити рівень теоретичної підго­товки педагогів щодо питань патріотичного виховання дошкільників в умовах сьогодення,розкрити необхідність посилення громадянського виховання у ДНЗ, сприяти оволодінню педагогами осно­вними засобами цілеспрямованого впливу на формування особистості до­шкільників, методикою організації ди­тячого колективу,розширити та уточнити знання з осно­вних напрямів патріотичного вихован­ня дітей дошкільного віку.

Переглядів: 391 | Додав: Fresh | Дата: 26.10.2016