Головна » 2016 » Жовтень » 21

21 жовтня у залі засідань управління освіти, молоді та спорту Лозівської РДА було проведено тренінги з вчителями біології з теми «Ефективні стратегії підготовки учнів до ЗНО, типові проблеми». Тренінг був спрямований на розвиток умінь практичного застосування ефективних стратегій підготовки до ЗНО на уроках біології у старших класах. Також вчителі отримали корисні поради, які допоможуть їм підготувати учнів до успішного незалежного тестування.

Переглядів: 391 | Додав: Fresh | Дата: 21.10.2016

21 жовтня 2016 року в залі засідань управління освіти, молоді та спорту відбувся семінар-практикум для практичних психологів та соціальних педагогів на тему: "Адаптація дітей і підлітків в освітньому процесі".

На семінарі було розглянуто наступні питання:

- готовність дітей до навчання у школі;

- організація роботи працівників психологічної служби з питань адаптації учнів 5 класу до навчання у середній школі; форми, методи та прийоми роботи;

- вікові особливості дошкільників; дошкільне дитинство: проблеми соціалізації та збереження психічного здоров'я; організація роботи психолога з питань адаптації у ДНЗ; форми, методи та прийоми роботи;

- молодший шкільний вік: адаптаційні, навчальні; поведінкові труднощі (1 клас); організація роботи працівників психологічної служби з питань адаптації учнів 1 класу до навчання у НЗ.

Переглядів: 340 | Додав: Fresh | Дата: 21.10.2016