Головна » 2016 » Жовтень » 05

5 жовтня 2016 року в залі засідань управління освіти, молоді та спорту Лозівської РДА відбулася методична лоція інтегрованої групи "Педагог із нереалізованими можливостями" вчителів української мови та літератури, російської мови та літератури.

Тема, обрана педагогами, є досить актуальною: " Вектори діяльності, що відповідають запитам і вимогам суспільства. Інноваційні підходи до роботи з учнями, що потребують посиленої педагогічної уваги".

Філологи за ініціативи керівника групи Харибіної Н.М. заповнили фахові анкети, відкрили творчу галерею "Ми об'єдналися, щоб...", виконали контрольну роботу з методики викладання предметів, визначили педагогічну формулу "Акме - вершина вчительського та учнівського успіху", створили віртуальний колаж "Упевнені кроки за руку з дитиною, яка потребує посиленої педагогічної уваги".

Продуктивними та корисними для вчителів виявилися такі форми співпраці, аналітичний ряд ідей "Як може сучасний учитель суттєво покращити рівень знань учнів", та педагогічний меседж "А працюватиму з учнями я таким чином..."

Тож вектором основної вчительської діяльності має стати успіх та всебічний розвиток сучасного учня - гідного представника європейської спільноти.

Переглядів: 466 | Додав: Fresh | Дата: 05.10.2016