Головна » 2016 » Квітень » 20

Саме під таким гаслом 20 квітня на імпровізованому «дослідницькому майданчику» в залі засідань управління освіти, молоді та спорту  відбулося чергове засідання вчителів української мови та літератури, що входять до групи: «Педагог-професіонал» (керівник Кобиш Т.Л.). На методичному аукціоні учасники поділилися своїми успіхами  в апробації нових інноваційних методів та прийомів на уроках української словесності. Обмінятися своїми  знахідками, педагогічними «родзинками» вчителі змогли і під час навчального практикуму. Результатом спільної діяльності учасників засідання стане «Методична скарбничка вчителя – словесника».

На «майданчику» зустрілися справжні професіонали своєї справи, котрі не лише підвищили рівень теоретичної підготовки, а й удосконалили свою професійну компетентність з питань формування морально-духовних цінностей особистості в процесі викладання української мови та літератури.

Переглядів: 505 | Додав: Fresh | Дата: 20.04.2016

20 квітня 2016 в Краснопавлівському багатопрофільному ліцеї відбувся майстер-клас вчителя –методиста Островерх Валентини Володимирівни з теми: «Формування енергозберігаючої свідомості учнів школи І ступеню шляхом упровадження курсу за вибором «Ощадне ставлення до енергоспоживання». Педагоги мали можливість отримати практичні рекомендації щодо викладання даного курсу в початкових класах, співавтором якого є Валентина Володимирівна.

Переглядів: 438 | Додав: Fresh | Дата: 20.04.2016