Головна » 2016 » Квітень » 08

01 – 03 квітня 2016 року у Харкові відбувся фінал найбільших у Європі дитячих змагань з міні-футболу «Турнір тисячі команд».

Змагання проводяться за ініціативою народного депутата України Олександра Фельдмана з 2001 року. Це перший в Україні масштабний проект, спрямований на відродження  массового дитячо-юнацького спорту. За час проведення турніру в ньому взяли участь близько 1 млн. школярів. Змагання дали старт довгостроковій  благодійній програмі  «Забери дітей з вулиці»  МБФ  «Фонд Олександра  Фельдмана».

У СК «Каразінський» за перемогу змагалися 17 команд хлопчиків та дівчаток у віці  10-12  років.  

Лозівський район представляла команда Орільського навчально- виховного комплексу під керівництвом учителя фізичної культури Олександра Маркова,вихованці якого займаються у відділенні футболу Лозівської районної ДЮСШ «Спартанець».
У напруженій і чесній  боротьбі перемогу в турнірі здобула команда з Куп'янська (серед хлопчиків) та  з Краснограда (серед дівчат).

Друге  місце вибороли хлопці з  Краснограда і дівчатка з Борівського району. Третє місце посіла  команда хлопчиків з Лозівського та  дівчаток  з Шевченківського району.

Переможці «Турніру тисячі команд» 2016, окрім традиційних  кубків, медалей, дипломів і  призів отримали від організаторів ще один подарунок від  Міжнародного  благодійного  фонду  «Фонд Олександра Фельдмана»:  під час літніх канікул пер ... Читати далі »

Переглядів: 435 | Додав: Evgeniy | Дата: 08.04.2016