Головна » 2016 » Березень » 10

10 березня 2016 року в залі засідань управління освіти, молоді та спорту відбулося засідання вчителів фізики групи "Майстерність". 

Харибін К.А., вчитель фізики Надеждівського НВК, представив вчителям свою доповідь на тему "Навчання фізики з натхненням" та поділився з вчителями своїм баченням вивчення предмету. «Інтерес до навчання з’являється лише тоді, коли є натхнення, що народжується від успіху в оволодінні знаннями, без натхнення навчання перетворюється для дітей на тягар» – писав В.О.Сухомлинський. Тому визначальними рисами навчання є взаєморозуміння, взаємоповага, творче співробітництво. Відомо, що найкращий учитель той, хто пробуджує в учнів бажання вчитися. Щоб навчити дитину, треба не просто передати їй знання і вміння, а викликати в неї відповідну активність - пізнавальну чи практичну.

Самойленко О.В., вчитель фізики Краснопавлівського ліцею, показав колегам специфіку розв'язування фізичних задач та евристичних способів розв'язку проблем.

Наприкінці засідання вчителі фізики Жданей О.В. та Пшенична Я.В. розробили ряд рекомендацій для школярів, які мають наміри здавати ЗНО з фізики.

Переглядів: 445 | Додав: Fresh | Дата: 10.03.2016