Головна » 2016 » Лютий » 17

13-14 лютого 2016 року у спортивній залі Краснопавлівського багатопрофільного ліцею пройшов турнір  з волейболу серед дівчат 2001 - 2002 р.н.  присвячений пам’яті  колишнього вчителя Краснопавлівського ліцею, справжнього фанату волейболу Георгія Генадійовича  Любимського.

У змаганнях брали участь 8 команд: ДЮСШ «Олімпія», ДЮСШ смт. Близнюки, ДЮСШ м.Первомайський, ДЮСШ Первомайського району, ДЮСШ №1 та ДЮСШ №12 м. Харкова, ДЮСШ м. Дніпропетровськ та  ДЮСШ «Спартанець» смт. Краснопавлівка.

Перше місце виборола команда ДЮСШ «Спартанець», друге посіла ДЮСШ №12 м. Харків, третє - ДЮСШ м. Дніпропетровська.

Команди - переможці турніру нагороджені медалями, кубками та пам’ятними призами.

Команди - учасники турніру отримали солодкі подарунки від спонсорів змагань.

Переглядів: 405 | Додав: Evgeniy | Дата: 17.02.2016

17 лютого 2016 року у залі засідань управління освіти, молоді та спорту зібралися вчителі української мови та літератури, які щонедавно закінчили навчальні заклади і потребують практичної допомоги від досвідчених колег.

Колеснікова І.І., керівник групи, учитель української мови та літератури Миколаївського НВК, для цієї зустрічі підготувалася як завжди ретельно. Форма проведення заходу - методичні пазли. Із захопленням віднаходили їх складові молоді педагоги, створюючи методичний маршрут вивчення теми.

Переглядів: 462 | Додав: Fresh | Дата: 17.02.2016

17 лютого 2016 року на імпровізованому "дослідницькому майданчику" відбулося засідання вчителів української мови та літератури, що входять до групи "Вчитель-професіонал". 

Педагоги мали змогу презентувати інноваційні методи та прийоми, що сприяють формуванню морально-духовних цінностей особистості на уроках української словесності. Під час навчального практикуму учасники засідання змогли сформувати основні дидактичні вимоги до якісного уроку мови. Не залишились осторонь і питання щодо якісної підготовки учнів до ДПА та ЗНО.

Переглядів: 463 | Додав: Fresh | Дата: 17.02.2016