Головна » 2016 » Січень » 29

29 січня у навчальних закладах району відбулись заходи присвячені Дню пам’яті Героїв Крут «Крути – трагедія і гордість України». В ході проведення заходів учні розповідали про героїчний подвиг наших земляків, читали вірші, про те як важливо любити свою рідну Україну. У бібліотеках навчальних закладах оформлена викладка літератури «Під Крутами пішли в безсмертя» - виставка-хроніка.  Всі учасники заходів, хто виявився не байдужим до історії своєї країни отримали цінні знання.

Переглядів: 472 | Додав: Fresh | Дата: 29.01.2016

29 січня в управлінні освіти, молоді та спорту  відбулась нарада – навчання щодо порядку реєстрації на ЗНО-2016 для відповідальних за зовнішнє незалежне оцінювання у загальноосвітніх навчальних закладах. На нараді обговорено питання особливостей, організації та проведення ЗНО у 2016 році.

Переглядів: 430 | Додав: Fresh | Дата: 29.01.2016

29 січня на базі Будинку дитячої та юнацької творчості відбулась нарада заступників директорів з виховної роботи та педагогів організаторів.

Були розглянуті такі питання:

- про перші результати впровадження основних положень Концепції національно-патріотичного виховання дітей та молоді у загальноосвітніх навчальних закладах;

- про консолідацію дитячого соціуму з метою виховання національної гідності методам креативної освіти в умовах навчально-виховного комплексу;

- про результати роботи районної учнівської асоціації старшокласників «Стожари» у І семестрі 2015/2016 н.р.;

- про проведення районної акції «Українська пам'ять», присвяченої вшануванню пам’яті земляків, загиблих у зоні АТО. 

Переглядів: 419 | Додав: Fresh | Дата: 29.01.2016

29 січня 2016 року на базі Катеринівської ЗОШ І-ІІІ ступенів працівниками психологічної служби управління освіти, молоді та спорту було проведено семінар-тренінг для лідерів учнівського самоврядування району.

Тренінг проходив з метою попередження проявів дискримінації та расизму в учнівському середовищі.

Основними завданнями цього заходу були:

- сформувати практичні навички та вміння щодо здійснення профілактики соціально-небезпечних явищ в учнівському середовищі;

- поглибити вміння аналізувати, синтезувати наявні та отримані знання, що стосуються роботи з попередження проявів дискримінації та расизму в учнівському середовищі.

Переглядів: 467 | Додав: Fresh | Дата: 29.01.2016

Вітаємо ученицю 8 класу Перемозької ЗОШ І-ІІІ ступенів Пащенко Катерину з першим місцем у ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання.

Переглядів: 398 | Додав: Fresh | Дата: 29.01.2016

29 січня в управлінні освіти, молоді та спорту  відбувся семінар-практикум для заступників директорів з навчально-виховної роботи загальноосвітніх навчальних закладів Лозівського району  з теми «Практична реалізація педагогічного менеджменту через залучення педагогів до науково-методичних заходів, спрямованих на стабільний розвиток професійної компетентності».

Учасники зібрання мали змогу виокремити із загалу конкретику щодо організації менеджменту, довести, що співпраця заступників директорів та вчителів розвивається паралельно.

Практичну частину семінару було присвячено розгляду питань «У якій формі можна провести «круглий стіл», «Як правильно організувати майстер-клас». Свої презентаційні наробки демонстрували адміністрації Царедарівського, Полтавського та Краснопавлівського навчально-виховних комплексів.

Переглядів: 419 | Додав: Fresh | Дата: 29.01.2016