Головна » 2015 » Грудень » 22

22.12.2015 року  на базі Катеринівської ЗОШ І-ІІІ ступенів  з метою формування розуміння поняття здоров’я,  здорового способу життя , формування  ставлення до здоров’я  як до основної цінності життя, та профілактики шкідливих звичок серед учнів 5-6 класів було проведено тренінгове заняття  «Збережи здоров’я на все життя». 

Переглядів: 471 | Додав: Fresh | Дата: 22.12.2015

12 грудня 2015 року в Краснопавлівському багатопрофільному ліцеї проходив грандіозний захід  –  EdCamp Краснопавлівка 2015 міні-(не)конференція, який зібрав учительство з Барвінківського, Лозівського, Первомайського районів та міст Лозової й Первомайська.  Кожен із учасників і учасниць заходу  привіз із собою іграшку чи книгу, шкільне приладдя чи гру. Зібране вирішили передати дітям із дитячого будинку сімейного типу Вишників (селище Краснопавлівка) та дітям з дитячого будинку сімейного типу Земенко (м. Первомайськ).

21 грудня в актовій залі відбулась урочиста передача зібраного  дітям сім’ї Вишників, які з радістю прийняли дарунки. Це Василь Роговський, учень 2-Б класу, Рада Олаг, учениця 3-А класу, Вячеслав Олаг, учень 4-А класу, Артур Шарап, учень 5-А класу, Альона Олаг, учениця 6-Б класу, Артур Олаг та Катя Захарченко, учні 8-Б класу. Батьки, Вишник Павло Михайлович та Тетяна Анатоліївна, висловили подяку вчительству.

Учасники цього дійства сподіваються, що  часточка тепла кожного учасника EdCamp Краснопавлівка спонукає дітей робити добрі вчинки, рости хорошими людьми, поважати своїх рідних і близьких.

Переглядів: 457 | Додав: Fresh | Дата: 22.12.2015