Головна » 2015 » Грудень » 07

Під таким гаслом пройшло засідання районного методичного об єднання вчителів іноземних мов 7 грудня 2015 року. В обговоренні питання « Комунікативна спрямованість процесу пізнання на уроках англійської і німецької мов» взяли участь вчитель німецької мови Шатівського НВК Дрига О.В, вчитель  англійської мови Царедарівського НВК Тищенко Н.В.

Керівник методичного об єднання Черткова С.М поділилась враженнями від обласного семінару, який проводився спільно з Oxford Education Group. Також були обговорені питання підготовки учнів 11 класів до здачі ДПА у форматі ЗНО-2016.

 

Переглядів: 427 | Додав: Fresh | Дата: 07.12.2015

З 7 по 11 грудня в загальноосвітніх навчальних закладах Лозівського району проходить Всеукраїнський тиждень права. Метою проведення тижня є сприяння вихованню учнів у дусі рівноправності, поваги до людської гідності та Батьківщини, зв’язку між правами та обов’язками шляхом формування знань, розвитку в учнів правової і громадянської компетентності, цінностей, умінь та навичок, досвіду захисту власної позиції.

В рамках проведення Всеукраїнського тижня права заплановано:

1. Проведення 7 грудня в навчальних закладах Всеукраїнський урок «Права людини» з нагоди проголошення Загальної декларації прав людини.

2. Проведення тематичних заходів  інформаційного, освітнього та виховного характеру.

Протягом Всеукраїнського тижня права школярі будуть залучені до різноманітних форм виховної діяльності на основі Концепції національно-патріотичного виховання дітей та молоді.

Переглядів: 394 | Додав: Fresh | Дата: 07.12.2015