Головна » 2015 » Листопад » 20

Вітаємо Акименка Владислава Володимировича,

класного керівника 9 класу Царедарівського навчально-виховного комплексу

Лозівської районної ради Харківської області з перемогою у ІІ (обласному) турі Всеукраїнського конкурсу

«Класний керівник року» у 2015 році.

Царедарівець став кращим класним керівником області, посівши ІІ почесне місце в конкурсі професійної майстерності.

Педагог упевнено виконав завдання відбіркового та фінального етапів. Достойно був оцінений журі  відеоролик «Візитка», створений конкурсантом і розміщений на його електронному ресурсі. Під час очного тестування Владислав набрав максимальну кількість балів. Свій талант і професіоналізм продемонстрував під час творчого випробовування «Я – класний керівник!» та «Педагогічний брифінг».

Бажаємо завжди залишатись лідером, добиватись поставлених цілей, щоб всі життєві перешкоди долались легко і швидко. Перемоги тобі у всіх нових конкурсах. 

Переглядів: 459 | Додав: Fresh | Дата: 20.11.2015

20 листопада 2015 року відбулося засідання методичної групи «Митець» за темою: «Шляхи впровадження оновлених форм учительської та учнівської взаємодії». Це засідання мало за мету виокремити із загалу конкретику щодо колективної діяльності вчителів початкових класів на рівні району, довести, що вчительська й учнівська креативність розвивається паралельно саме завдяки впровадженню оновлених форм взаємодії. Педагоги мали можливість поділитися досвідом роботи з означеної теми, аргументувати та захищати свої ідеї, формувати навички самореалізації, саморозвитку, самовдосконалення.

Переглядів: 437 | Додав: Fresh | Дата: 20.11.2015

 

 

 

 

 

В Лозівському районі закінчуються конкурсні змагання вчителів з фахової майстерності. 20 листопада взяли участь у ІІІ (заключному) етапі районного туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2016». Конкурсанти укладали і захищали освітні проекти. Журі відзначило самостійність суджень і висновків конкурсантів, глибоке володіння матеріалом, творчу ініціативність, обізнаність із функціями учителя в реалізації проектів та інше.

... Читати далі »

Переглядів: 518 | Додав: Fresh | Дата: 20.11.2015

20 листопада на базі Катеринівського ДНЗ відбувся методичний діалог для вихователів-майстрів «Забезпечення наступності у роботі ДНЗ та ЗОШ як умова якісної підготовки дитини до школи». Досвідчені вихователі ділились досвідом з колегами із інших закладів. Присутнім було запропоновано переглянути інтегроване заняття в старшій  групі. Про забезпечення взаємодії ДНЗ та ЗОШ в освітній роботі з дітьми старшого дошкільного та молодшого шкільного віку доповіла Утенкова І.В. ,  методист РМК.

Переглядів: 522 | Додав: Fresh | Дата: 20.11.2015