Головна » 2015 » Листопад » 19

19 листопада 2015 року в управлінні освіти, молоді та спорту відбулося засідання групи «Професіонали» вчителів географії з теми «Наш бренд - фахова майстерність, як один із компонентів підвищення якості географічної освіти». В ході роботи групи було вирішено створити сайт для вчителів географії Лозівського району та залучити до його наповнення групу молодих вчителів. Обговорено підготовку учнів до державної підсумком атестації. Завершилося  засідання вправою «Коло ідей» та розробкою рекомендацій.

Переглядів: 447 | Додав: Fresh | Дата: 19.11.2015

19 листопада 2015 року в залі засідань управління освіти, молоді та спорту відбувся майстер-клас для вчителів-початківців групи «NEW WEB» за темою: "Методика формування навичок комп’ютерної грамотності у учнів".

Вчитель інформатики Полтавського НВК Понкратенко О.В.  на прикладі теми 7 класу "Базові алгоритмічні структури: структури повторення та розгалуження" розібрала з вчителями-початківцями структуру сучасного уроку, зупинилась на окремих етапах такого уроку та на складанні алгоритмів у програмі Скретч.

Вчитель Орільської ЗОШ І-ІІІ ступенів Бистрий Р.В. розповів про підготовку учнів до олімпіад з інформатики, на які етапи роботи необхідно розділити таку підготовку, щоб отримати позитивний результат.

Вчитель Краснопавлівського багатопрофільного ліцею Скорик Сергій Сергійович продемонстрував та порекомендував вчителям використовувати на уроках програми MyTest для економії часу на уроці. Всі вчителі отримали розробки тестів для 5-6 та 9-10 класів.

Переглядів: 447 | Додав: Fresh | Дата: 19.11.2015

19 листопада 2015 року в залі засідань управління освіти, молоді та спорту відбулась нарада керівників навчальних закладів  Лозівського району.

На нараді було роглянуто такі питання:

- Про виконання рішень попередньої наради.                   

- Про проект Закону  «Про освіту».

- Про підсумки експертизи організованого початку в ЗНЗ району у 2015/2016 н.р.

- Про стан функціонування освітніх округів.

- Про хід  інформаційно – роз’яснювальної та підготовчої роботи до ЗНО -2016  в ЗНЗ Лозівського району

- Про підсумки проведення осінніх канікул.

- Про підсумки проведення Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек під гаслом «Виховуємо громадянина-патріота України» у навчальних  закладах Лозівського району у 2015 році.

Переглядів: 418 | Додав: Fresh | Дата: 19.11.2015

19 листопада в управління освіти, молоді та спорту Лозівської РДА   відбулося заняття школи резерву керівних кадрів із теми: «Накази в освітньому закладі як форма керівництва роботою колективу».

У роботі школи взяли участь   методист районного методичного кабінету Утенкова І.В., юрист управління освіти, молоді та спорту Калязіна К.І  та слухачі школи резерву керівних кадрів (заступники директорів шкіл із навчально-виховної роботи, заступники директорів із виховної роботи загальноосвітніх навчальних закладів району).

У ході заняття школи резерву були розглянуті такі питання:

1.Етапи прийняття управлінських рішень.

2.Накази як управлінські рішення.

3.Види наказів, вимоги до їх написання.

Переглядів: 406 | Додав: Fresh | Дата: 19.11.2015