Головна » 2015 » Листопад » 11

З метою допомоги молодим фахівцям у  їхньому професійному становленні, розв'язанні конкретних проблем методики викладання предмета, ознайомленню із сучасними методами і технологіями навчання, передовим педагогічним досвідом і  на цій основі — виробленню власного педагогічного стилю роботи 11 листопада 2015 року в управлінні освіти, молоді та спорту відбулося засідання «круглого столу» за темою «Як навчити кожного?», у якому взяли участь молоді вчителі української мови та літератури району. Під час заходу було розглянуто типові помилки  молодих педагогів при побудові уроку, характеристики поведінки різних типів учителів та учнів, проблеми дисципліни на уроці, методики педагогічного впливу. Учителі-початківці отримали конкретні та дієві поради, спрямовані на формування позитивної мотивації зростання особистості молодого педагога,  на безперервне професійно-педагогічне самовдосконалення.

Переглядів: 478 | Додав: Fresh | Дата: 11.11.2015

11 листопада 2015 року на базі Катеринівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбувся майстер-клас для молодих вчителів історії та суспільствознавчих дисциплін з теми: «Формування навчальних компетентностей  на уроках суспільствознавчих дисциплін шляхом використання ІКТ. Підготовка до ДПА і ЗНО».

Вчитель історії Шатівського навчально-виховного комплексу  Козлова О.О провела відкритий урок в 7 класі з історії України за темою: «Внутрішня і зовнішня політика князя Володимира Великого».  Після проведення уроку присутні працювали у педагогічній майстерні «Конструювання уроку історії в умовах упровадження нових Державних стандартів», також молоді вчителі історії вчилися  проводити аналіз та самоаналіз уроку.

Переглядів: 514 | Додав: Fresh | Дата: 11.11.2015