Головна » 2015 » Листопад » 10

Відповідно до плану роботи управління освіти, молоді та спорту 10 листопада 2015 року в приміщенні районного будинку дитячої та юнацької творчості (с.Катеринівка) відбувся турнір юних фізиків. Достойно презентували власні дослідження команди Шатівського НВК, Краснопавлівського ліцею, Краснопавлівського НВК, Катеринівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Вони ж і стали переможцями. 

І місце вибороли учні Катеринівської ЗОШ І-ІІІ ступенів (учитель Кравчук Р.А.).

ІІ місце розділили між собою учні Шатівського НВК (учитель Пшенична Я.В.) та Краснопавлівського БПЛ (учитель Самойленко О.В.).

ІІІ місце посіла команда Краснопавлівського НВК (учитель Водолаженко А.С.).

Переглядів: 439 | Додав: Fresh | Дата: 10.11.2015

9 листопада 2015 року у навчальних закладах Лозівського району проводилися знакові для всіх українців заходи з нагоди відзначення Дня української писемності та мови:

- урочисте відкриття ХV Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості під гаслом «Об'єднаймося ж, брати мої!»;

- учні 3,4 класів стали учасниками І (шкільного) етапу ХVІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика;

- 610 учнів із 22 навчальних закладів писали диктант національної єдності «Радіодиктанту національної єдності – 15 років». До них приєдналися 135 педагогів, 15 технічних працівників, троє вихователів дошкільних закладів, семеро батьків.

Переглядів: 404 | Додав: Fresh | Дата: 10.11.2015

7 листопада 2015 року збірна команда  Лозівського району взяла участь у фінальних змаганнях з баскетболу, що проходили на базі Лозівської філії Харківського автодорожнього технікуму за програмою обласної Спартакіади серед міст обласного значення та районів області.

У першій грі наші баскетболісти здобули перемогу над командою Краснокутського району.

У наступних двох іграх тривала  напружена боротьба, в якій, на жаль, наші земляки поступилися командам Великобурлуцького та Дворічанського районів, посівши таким чином 4 загальнокомандне місце з 6 команд.

Переглядів: 409 | Додав: Evgeniy | Дата: 10.11.2015