Головна » 2015 » Жовтень » 23

23 жовтня 2015 року в управлінні освіти, молоді та спорту відбулось засідання «круглого столу» за темою «Шляхи вдосконалення патріотичного виховання в умовах декомунізації та ліквідації наслідків тоталітаризму», в якому брали участь  класні керівники. Під час заходу були розглянуті актуальні питання вдосконалення патріотичного виховання, які закладають підвалини власного особистого розвитку учнів.

Також в ході роботи присутні отримали індивідуальну допомогу щодо участі у І турі Всеукраїнського конкурсу «Класний керівник року» у 2015 році.

Переглядів: 457 | Додав: Fresh | Дата: 23.10.2015

23 жовтня 2015 року у залі засідань управління освіти, молоді та спорту відбулась нарада для заступників директорів з навчально-виховної роботи, на якій були розглянуті наступні питання:

- про підготовку та проведення ІІ (районного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів і І (районного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН;

- про організацію і проведення районних олімпіад серед учнів 4-х класів в рамках Школи олімпійського резерву;

- про стан впровадження нових програм і курсів регіонального компоненту робочих навчальних планів ЗНЗ здоров'язбережувального спрямування;

- про ведення індивідуальних карток педагогів в Лозівському районі;

- про організацію і проведення І (районного) туру всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2016";

- про проведення виїзних навчальних тренінгів для вчителів, що проводяться методистами КВНЗ "ХАНО".

Переглядів: 427 | Додав: Fresh | Дата: 23.10.2015