Головна » 2015 » Жовтень » 12

 

 

 

 

 

 

 

12 жовтня в залі засідань управління освіти, молоді та спорту відбувся семінар-нарада для вчителів трудового навчання та технологій за темою «Актуальні питання щодо викладання трудового навчання у 2015/2016 навчальному році. Підготовка до Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання». Після семінару вчителі продовжили свою роботу в групах.

Група «Майстри»  організувала свою роботу у форматі  педагогічної  зустрічі з теми «Формування технічно і технологічно освіченої особистості, підготовленої до життя і активної трудової діяльності в умовах сучасного високотехнологічного, інформаційного суспільства», а     молоді  фахівці  вазяли  участь   у   методичному  діалозі «Особливості викладання варіативного модуля з трудового навчання» .

Підсумки роботи учасники  зібрання  підвели у спосіб вільного мікрофону «Мозаїка думок».

Переглядів: 484 | Додав: Fresh | Дата: 12.10.2015

10 жовтня 2015 року вчителі початкових класів Островерх В.В. (Краснопавлівський багатопрофльний ліцей), Кучик О.А., Скрипка Т.В., Дев'ятко О.М. (Садовська ЗОШ І-ІІІ ступенів), Борисенко Т.В. ( Миколаївський НВК), Попсуй Л.І., Бурикіна С.О. (Орільський НВК) брали участь в роботі авторського семінару-практимуму за темою " Мнемотехніка: технологія засвоєння інформації в умовах сучасної освіти ".

Під час семінару вчителі ознайомилися з методикою використання технології засвоєння інформації учнями початкових класів, що дозволить їм оптимізувати навчальний процес та сприятиме загальнонавчальній та інформаційній компетентності.

По закінченні учасники отримали сертифікати міжнародного зразка Асоціації розвитку творчої особоистості "ВАРТО".

Переглядів: 423 | Додав: Fresh | Дата: 12.10.2015

09 жовтня 2015 року учні Садовської ЗОШ та Надеждівського НВК відвідали Харківський університет Повітряних Сил імені Івана Кожедуба. Екскурсантів радо зустріли на КПП університету викладачі різних військових рангів. Вони провели цікаві екскурсії, на яких діти дізнались про героїчного льотчика Івана Кожедуба, ім’я якого носить заклад. Старшокласникам розповіли про основні задачі, завдання українських повітряних сил, показали техніку, повідомили про високий технологічний рівень нашої військової авіації.

Наші учні відвідали музей університету, побували на плацу, пробіглися біговими доріжками спортивного комплексу. Хлопці навіть спробували подолати смугу перешкод і випробувати свої сили так само,  як і курсанти. А ще дуже цікаво було сісти в кабіну авіосимуляторів і відчути себе пілотом військового літака.

В рамках екскурсії було проведено профорієнтаційну роботу: знайомство з факультетами та спеціальностями університету.

Діти отримали задоволення від екскурсії,  дізналися багато нового та цікавого. 

Переглядів: 429 | Додав: Fresh | Дата: 12.10.2015