Головна » 2015 » Серпень » 25

25 серпня 2015 року 22 педагоги району (методисти, керівники РМО, вчителі предметники) взяли участь в роботі обласних методичних студій за темою " Пріоритетні завдання школи щодо формування морально-духовних цінностей особистості як основи людиноцентризму", що проходили в рамках проведення серпневого педагогічного тижня.

Основна увага на заході була приділена останнім змінам у сфері освіти, визначені напрями спільної діяльності методичних служб із ЗНЗ щодо підвищення якості навчання і національно-патріотичного виховання учнівської молоді.

Переглядів: 421 | Додав: Fresh | Дата: 25.08.2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

24 серпня 2015 року у смт.Орілька під час святкування 24 річниці Дня Незалежності України пройшов фінальний матч розіграшу Кубку голови Лозівської районної державної адміністрації з футболу серед аматорських команд колективів фізичної культури сіл та селищ Лозівського району.

У фіналі зустрічалися команди «Михайлівка»(с.Михайлівка) та «Лан»(с.Мечебилове).  Основний час гри закінчився з рахунком 1:1,тож за Регламентом команди визначали переможця у серії 

11 метрових післяматчевих пенальті, де сильнішими виявилися футболісти Мечебилівського «Лану», які здобули перемогу з рахунком 3:2.

З рук голови Лозівської районної державної адміністрації С.Г.Красноперова переможці отримали Кубок, медалі, грамоти та грошову винагороду у розмірі 3000 тис.грн. Михайлівці також були нагороджені медалями, грамотами та винагородою у розмірі 1000 грн.

Переглядів: 451 | Додав: Evgeniy | Дата: 25.08.2015

       З метою популяризації гри в шахи серед жителів Лозівського району 24 серпня 2015 року  в смт. Орілька, під час проведення районного свята з нагоди святкування 24 річниці Незалежності України,   відбувся сеанс одночасної гри з шахів з майстром спорту України міжнародного  класу Юрієм Байковським.                        

      З великим задоволенням виявили бажання взяти участь у змаганнях  гравці різного віку від аматорів до професіоналів. Бій за перемогу   вівся одночасно на  17 шахових дошках і тривав більше 2 годин.  Учасники шахових партій продемонстрували свої здібності  гри та показали  величезне прагнення до перемоги. Юрій  Байковський вийшов абсолютним переможцем у всіх партіях.

     Учасників сеансу було нагороджено грамотами  управління освіти, молоді та спорту Лозівської районної державної адміністрації та заохочувальними  подарунками.

Переглядів: 475 | Додав: Evgeniy | Дата: 25.08.2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У рамках святкування Дня Незалежності України, з метою виховання  почуття патріотизму, зміцнення країни та активної громадської позиції,  24 серпня 2015 року  на районному святі у смт. Орілька молодь  Лозівщини приєдналася до  Всеукраїнської акції− флешмобу «Рушник єдності»

Усі, хто від щирого серця любить Україну, хто прагне миру, хто вважає, що наша сила в єдності, вийшли з вишитими рушниками, об’єднавши присутніх в одну велику родину – Україну.

Український рушник, оздоблений квітами, зірками, птахами… Скільки він промовляє серцю кожного з нас.

Висить рушник у хаті на кілочку, калина червоніє на столі,

А біля неї житні колосочки, мов пустотливі братики малі.

Це все моя земля, моя Вкраїна. Це рук моєї матері тепло.

І цей рушник, яким і дочку й сина благословляє мати на добро. 

Переглядів: 420 | Додав: Evgeniy | Дата: 25.08.2015