Головна » 2015 » Травень » 07

06.05.2015 року вчителі хімії та біології Лозівського району спільно з освітянами міста взяли участь у тренінгу, який відбувся на базі Лозівського НВК №10. В роботі тренінгу взяли участь Зайцева О.А., методист КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти», Шаламов Р.В., кандидат біологічних наук, заслужений вчитель України, провідний спеціаліст відділу стратегії розвитку й удосконалення системи педагогічних вимірювань Українського центру якості, голова методичної ради Міжнародної природознавчої гри «Геліантус», директор творчого об’єднання «Соняшник». Вчителі хімії та біології ознайомилися із глибоким, всебічним аналізом проблем щодо підготовки учнів до ЗНО та обговорили шляхи подолання цих проблем; розглянули методику розв’язання «важких» завдань.

Переглядів: 541 | Додав: Fresh | Дата: 07.05.2015

Всеукраїнська акція «Відповідальність починається з мене» спрямована на утвердження здорового способу життя у молодіжному середовищі, формування соціально активного населення, захист неповнолітніх від продажу та вживання алкогольних та тютюнових виробів.   Цільовою аудиторією акції є молодь, яка залучається на добровільних засадах до реалізації таких ініціатив акції:
- виявлення фактів порушень чинного законодавства щодо незаконного продажу неповнолітнім алкогольних напоїв та тютюнових виробів;
- обстеження вулиць міст і населених пунктів на предмет наявності зовнішньої реклами алкогольних напоїв та тютюнових виробів;
- здійснення інформаційно-просвітницької роботи (розповсюдження друкованої продукції: плакатів, буклетів, книг, проведення консультацій тощо);
- формування відповідального ставлення молоді до свого здоров’я;
- стимулювання активної участі місцевих громад у суспільному житті;
- залучення рекламодавців та засобів масової інформації до створення та розміщення соціальної реклами;
-підтримка молодіжних екологічних ініціатив.
   

Переглядів: 606 | Додав: Fresh | Дата: 07.05.2015

6 травня 2015 року на базі Садовської ЗОШ І-ІІІ ст. пройшов фінал Першості з міні-футболу серед юнаків 2001р.н загальноосвітніх навчальних закладів Лозівського району. Участь у ньому взяли команди Орільського НВК, Краснопавлівського ліцею,Єлизаветівського НВК, Новоіванівської ЗОШ І-ІІІ ст.,Шатівського НВК, Бунаківського НВК, які за результатами попереднього зонального етапу посіли І-ІІ місця у своїх підгрупах.

За результатами фінальних ігор І місце посіла команда Орільського НВК (вчитель Марков О.А), ІІ місце посіла команда Новоіванівської ЗОШ І-ІІІ ст. (вчитель Пікула В.М.),ІІІ місце – команда Бунаківського НВК (вчитель Макодзеба Є.О.)

Команди – переможниці були нагороджені грамотами та кубками від управління освіти молоді та спорту Лозівської райдержадміністрації, а також футбольними м’ячами від Харківської обласної федерації футболу.

Переглядів: 444 | Додав: Evgeniy | Дата: 07.05.2015