Головна » 2015 » Лютий » 23

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

23 лютого 2015 року на базі  Лозівських міських курсів  навчально- методичного  центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Харківської області, відбувся семінар для керівників  закладів освіти Лозівського району  з теми «Заходи безпеки на можливі ризики виникнення надзвичайний ситуацій, терористичних актів, мінування, диверсій».

             В ході семінару були розглянуті питання:

  • Порядок дій в умовах надзвичайних ситуацій  і подій різного характеру, терористичних актів, диверсій, мінування, інших небезпек.
  • Правила поведінки та дії населення у разі знаходження вибухонебезпечних предметів, вибухових пристроїв.
  • Надання першої допомоги травмованим і потерпілим.
  • Проведення «Тижня безпеки дитини» та «Дня цивільного захисту та об’єктового тренування в навчальних закладах».

Обговорювані питання  є досить актуальними в наш час, особливо коли мова йде про дії, від яких залежить здоров’я та життя дітей.

Безумовно, головна і провідна роль у реалізації заходів цивільного захисту  належить  директору загальноосвітнього навчального закладу – керівнику цивільного захисту школи. Саме від його  вмінь швидко й чітко приймати рішення, віддавати накази та оперативно діяти залежить збереження життя  ... Читати далі »

Переглядів: 485 | Додав: Evgeniy | Дата: 23.02.2015

З 23 лютого 2015 року у навчальних закладах Лозівського району проводиться апробація тестових завдань у режимі on-line.

У цей день 90 учасників із 15 навчальних закладів апробували тестові завдання із української мови.

Перший досвід є!

Переглядів: 485 | Додав: Fresh | Дата: 23.02.2015

20 лютого 2015 року у приміщенні Лозівської гімназії відбулося тренінгові заняття «підготовка учнів 11 класів до державної підсумкової атестації та зовнішнього незалежного оцінювання з української мови та літератури».

Працівники КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» ( Кротова І.В. – методист Центру методичної та аналітичної роботи, Клімова С.В. – методист Центру моніторингу якості освіти ) надали кваліфіковану науково-методичну й практичну допомогу вчителям української мови та літератури щодо підготовки учнів до написання власного висловлення, його структури, критеріїв оцінювання.

Словесникам запропонували створити власне висловлення на певну тему, виокремити допущені помилки в учнівських роботах.

І учасники занять, і тренери переконалися: така форма навчальної діяльності досить продуктивна.

Переглядів: 444 | Додав: Fresh | Дата: 23.02.2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 22 лютого у спортивній залі ДЮСШ «Юність» м.Лозова за сприяння управління освіти, молоді та спорту Лозівської райдержадміністрації та районної федерації футболу відбулися фінальні ігри розіграшу Першості Лозівського району з футзалу серед команд трудових колективів та сільських, селищних рад сезону 2015 року.

 Перемогу здобули футболісти «Явір-Клітки» м.Лозова, друге місце посіла команда «Артіль» с.Артільне, третє - команда «Водник» смт.Краснопавлівка.

Матчі завершилися з такими результатами:
"Водник" - "Артіль" 3:5, "Явір-Клітка" - "Агросвіт" 9:5
Матч за 3 місце - "Водник" - "Агросвіт" 3:3 (5:4 пен.)
Фінал - "Явір-Клітка" - "Артіль" 4:2.

 

Переглядів: 412 | Додав: Evgeniy | Дата: 23.02.2015