Головна » 2015 » Січень » 26

У січні 2015 р. в м. Києві в Національному педагогічному університеті ім. М.П.Драгоманова відбувся авторський 5-денний семінар «Гуманно-особистісний підхід до дітей в освітньому процесі» академіка  Російської академії освіти, професора, доктора психологічних наук, іноземного члена Національної Академії Педагогічних Наук України, Почесного президента Міжнародного Центру Гуманної Педагогіки Шалви Олександровича Амонашвілі на якому навчалися і вчителі початкових класів Садовської ЗОШ Скрипка Тетяна Володимирівна та Кучик Олена Анатоліївна

5-денний авторський семінар Ш.О.Амонашвілі став унікальною можливістю поглиблено познайомитись з гуманною педагогікою з перших вуст. Видатний педагог-новатор у віртуозній, захоплюючій формі поділився своїми знаннями, досвідом, неповторною енергетикою глибокої любові до дітей. Під час семінару Шалва Олександрович провів майстер-класи у вигляді відкритих уроків з київськими учнями.

Нові ідеї, натхнення до роботи, бажання якнайшвидше побачитись зі своїми учнями – перші, безпосередні враження, якими поділилися наші вчителі. Вони також продемонстрували Іменні Сертифікати за підписом Ш.О.Амонашвілі, які вони отримали після семінару.

Переглядів: 477 | Додав: Fresh | Дата: 26.01.2015