Головна » 2014 » Грудень » 23

23 грудня 2014 року в залі засідань управління освіти, молоді та спорту Лозівської районної державної адміністраії відбувся навчально-методичний семінар вчителів 2 класів з теми: "Інноваційні підходи до формування читацьких та мовленнєвих умінь на уроках літературного читання у контексті компетентнісного підходу".

На семінарі вчителі мали можливість з'ясували сутність інноваційних підходів щодо формування читацької компетентності, її структури, складових, визначення ролі й місця у системі інших компетентностей.

Переглядів: 470 | Додав: Fresh | Дата: 23.12.2014

Цього року результати ІІІ (обласного) етапу XIV Міжнародного конкурсу з української мови  імені Петра Яцика не примусили себе чекати. Уже в понеділок (а виконували завдання в суботу) педагогічна та учнівська громада Лозівщини вітала переможців. Ними стали:

Реуцька Владислава,учениця 5 класу Краснопавлівського багатопрофільного ліцею Лозівської районної державної адміністрації Харківської області (1 місце);

Лукаш Діана, учениця 7 класу Смирнівського навчально-виховного комплексу Лозівської районної ради Харківської області (3 місце).

Приємно відзначити, що ці дівчата і раніше були учасниками обласного етапу, але цей рік став для них більш успішним. І заслуга в цьому і їх, і наставників:

Чуйко Т.І., учителя української мови та літератури Краснопавлівського багатопрофільного ліцею Лозівської районної державної адміністрації Харківської області;

Середа І.В., учителя української мови та літератури Смирнівського навчально-виховного комплексу Лозівської районної ради Харківської області.

Переглядів: 471 | Додав: Fresh | Дата: 23.12.2014