Головна » 2014 » Листопад » 04

   04 листопада на базі Будинку дитячої та юнацької творчості відбулось засідання районної ради  старшокласників «Стожари» за участю начальника управління освіти, молоді та спорту В.М. Музики, заступника начальника управління освіти, молоді та спорту О.М. Лисенка та методиста з позашкільної освіти управління освіти, молоді та спорту С.М. Дерев’янко.

   Під час зустрічі голова районної ради старшокласників Бадяєв Олександр розповів про участь у Всеукраїнському зборі лідерів учнівського самоврядування, який проходив у м. Києві за темою «Підтримка українських військових в зоні АТО, поранених в госпіталях». В ході засідання обговорювались питання  щодо прийняття участі у Всеукраїнських акціях «Розмалюй Україну» та «Рушник єдності».

   В ході зустрічі також обговорювались питання щодо функціонування Лозівської районної державної адміністрації в системі державного управління.

   Представники учнівського самоврядування виступили з ініціативою провести зустріч з головою Лозівської районної державної адміністрації С.Г. Красноперовим з метою ознайомлення роботи та структурними підрозділами Лозівської районної державної адміністрації.

Переглядів: 473 | Додав: Fresh | Дата: 04.11.2014