Головна » 2014 » Жовтень » 31

Продовження зустрічі  рядового 24 окремого штурмового батальну "Айдар" С.В. Мороза з учнями 8-11 класів Лозівського району, за участі начальника управління освіти, молоді та спорту Лозівської райдержадміністрації В.М. Музики, заступника начальника управління О.М. Лисенка. 31 жовтня 2014 року вони відбулися у Миколаївському навчально-виховного комплексу та Новоіванівській загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Під час зустрічі Сергій Володимирович розповів учням про ситуацію у державі, зокрема на сході країни, про патріотичний настрій наших бійців, про допомогу волонтерів та важливість підтримки захисників Вітчизни.

Переглядів: 442 | Додав: Fresh | Дата: 31.10.2014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

31.10.2014 року на базі Лозівського районного будинку дитячої та юнацької творчості відбулося свято родинного затишку і добробуту «Доньки - матері». У ньому взяли участь п’ять родин  із Краснопавлівського ліцею, Яковлівського і Орільського  навчально – виховних комплексів, Катеринівської ЗОШ І-ІІІ ст. та Катеринівського ДНЗ.

Свято проходило в теплій і дружній атмосфері. Виступи учасників були яскравими і незабутніми. Абсолютною переможницею конкурсної програми стала родина Халепи О.В. з с.Яковлівки.

Управління освіти, молоді та спорту Лозівської райдержадміністрації нагородило всіх учасників грамотами та солодкими подарунками .

 Приємною несподіванкою для учасників стали призи від депутата районної ради Майського Г.Ю.   

Переглядів: 520 | Додав: Evgeniy | Дата: 31.10.2014

31 жовтня 2014 року завідувачем районного методичного кабінету Охрончук Н.М. та методистом з початкової освіти Толкай І.М проведено навчально-методичний семінар для  заступників директорів з навчально-виховної роботи за темою "Крок за кроком до реалізації мети: Педагогічний моніторинг як один із чинників оцінювання та прогнозування навчально-виховного процесу". Учасників семінару було ознайомлено з системою роботи РМК з питань здійснення моніторингу якості освіти на районному рівні, надано практичну допомогу щодо планування моніторингових досліджень на шкільному (локальному) рівні, розроблено проект програми моніторингових досліджень в ЗНЗ.

В межах практичного блоку семінару було презентовано моніторинг результатів ЗНО-2014 по Лозівському району та моніторинг рівня навчалььних досягнень учнів старшої школи за результатами ДПА у 2014 році..

Переглядів: 492 | Додав: Fresh | Дата: 31.10.2014