Головна » 2014 » Жовтень » 23

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

23 жовтня 2014 року на базі Яковлівського навчально-виховного комплексу Лозівської районної ради відбулась нарада керівників навчальних закладів району, на якій були розглянуті наступні питання:

- про стан фінансового забезпечення освітньої галузі Лозівського району у 2014 році та реалізацію заходів, щодо раціонального використання фінансових ресурсів, економії енергоносіїв;

- про заходи щодо забезпечення сталого функціонування навчальних закладів району в осінньо-зимовий період 2014-2015 років, раціональне використання енергоносіїв;

- про організацію навчальних закладів району під час осінніх канікул;

- про підсумки моніторингу результатів ЗНО-2014 по Лозівському району;

- про підсумки моніторингу рівня навчальних досягнень учнів старшої школи за результатами ДПА;

... Читати далі »

Переглядів: 479 | Додав: Fresh | Дата: 23.10.2014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

22 жовтня 2014 року відділом молоді та спорту, управління освіти, молоді та спорту Лозівської райдержадміністрації з метою створення умов для організації дозвілля дітей та учнівської молоді, профілактики негативних явищ у дитячому та молодіжному середовищі, виховання і розвитку творчого потенціалу  й підтримки талановитих дітей, розвитку  моральних і вольових якостей у дітей та молоді, проведено  зональні змагання Малих Олімпійських ігор «Діти Харківщини» серед юнаків та дівчат  загальноосвітніх навчальних закладів  Лозівського району.

       До фінального етапу змагань вийшли команди-переможці: Орільська ЗОШ І – ІІІ ст. (Марков О.А), Орільський  НВК (Кутя Ю.І.), Катеринівська ЗОШ І – ІІІ ст. (Цяцька І.О.), Смирнівський НВК (Багдасарян К.Х.), Краснопавлівський багатопрофільний ліцей (Вісковатов Г.І.), Яковлівський НВК (Суховіцин В.В.).

 

Переглядів: 468 | Додав: Evgeniy | Дата: 23.10.2014

23 жовтня 2014 року в загальноосвітніх навчальних закладах Лозівського району пройшов І (шкільний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки серед учнів 9-11 класів.

Олімпіадні завдання охоплювали матеріал, вивчений учнями за попередні роки, та з тем, які були вивчені до терміну проведення олімпіади. Під час виконання завдань учасники олімпіади продемонстрували знання теоретичного матеріалу, вміння аналізувати, порівнювати та застосовувати економічні закони на практиці.

На фото учні Новоіванівської ЗОШ І-ІІІ ст. Лозівської районної ради Харківської області.

Переглядів: 494 | Додав: Fresh | Дата: 23.10.2014

   21 жовтня 2014 року відбулась зустріч начальника управління освіти, молоді та спорту Лозівської районної державної адміністрації В. Музики, заступника начальника О. Лисенка з працівниками Петрівського навчально-виховного комплексу. Під час зібрання до відома колективу було доведено рішення регіональної експертної ради з питань атестації та ліцензування при Департаменті науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації щодо підтвердження права навчального закладу на надання дошкільної та базової середньої освіти. Також розглянуто питання функціонування Петрівського навчально-виховного комплексу в системі освіти Лозівського району. 

 

Переглядів: 444 | Додав: Fresh | Дата: 23.10.2014