Головна » 2014 » Жовтень » 21

   21 жовтня пройшов І (шкільний) етап олімпіади з інформатики, в якій взяли участь учні 8-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів району.

Основні цілі олімпіади - прищепити дітям інтерес до інформатики та програмування, розвинути алгоритмічне мислення і творчу активність, виявити і підтримати найбільш талановитих школярів.

Олімпіада складалася з одного туру, з різними пакетами завдань для учнів 8-9 і 10-11 класів.

Завдання для учасників складалося з двох частин: теоретичної – де вони мали показати свої знання з будови комп’ютерної техніки, знання операційної системи, архіваторів та антивірусних систем; практичної – знання по створенню баз данних в MS Access, уміння працювати з складними функціями в MS Word та виявити навики роботи з формулами MS Excel.
 

Переглядів: 485 | Додав: Fresh | Дата: 21.10.2014

  З    10 жовтня 2014 року у навчальних закладах Лозівського району проходить регіональна акція "Українська книга дітям Донеччини та Луганщини від школярів Харківщини". Лідерами є Павлівська ЗОШ І-ІІІ ступенів (директор Редька О.І., учнів - 51, педагогів - 11), Яковлівський НВК (директор Запорожець М.Г., учнів - 112, педагогів 21).  Лідери передали україномовну (програмну літературу), добре ілюстровану,. останніх років видання. Долучилися до цієї благородної справи ще 22 навчальні заклади.

           Акція триває...


 
Переглядів: 482 | Додав: Fresh | Дата: 21.10.2014