Головна » 2014 » Жовтень » 16

           

 

 

 

 

 

 

 

 

 15.10.2014 р.   відбулась зустріч учнів та вчителів  Новоіванівської ЗОШ І – ІІІ ступенів зі спеціалістами Державної фіскальної служби.

Ця зустріч була  проведена з метою формування в учнів економічної грамотності, розуміння ролі, значення та місця податків у житті держави.

 Під час цікавої бесіди  учні дізнались про роль податків у житті країни та  про Всеукраїнський конкурс дитячої творчості «Очима дитини про бюджет країни». Дітям розповіли про правила участі в  конкурсі, вони розглянули кращі роботи учасників  минулих років, школярі  переконались в тому, що за певних обставин, податки можуть бути вирішальним чинником у розвитку суспільства.

З великим задоволенням школярі подивились мультфільм про необхідність сплати податків, взяли участь в економічних іграх, вікторинах та розв’язуванні цікавих економічних задач.

       Перший заступник начальника Лозівської об`єднаної Державної податкової інспекції Уманцев А.Л нагородив  абсолютну переможницю  районного етапу конкурсу «Очима дитини про бюджет країни», учасницю обласного етапу конкурсу в номінації «Художні роботи» у старшій віковій групі   - ученицю 9 класу Вікторію Сербін пам`ятним подарунком  та дипломом (малюнок  «Україна єдина», підготувала ученицю вчитель Новоіванівської ЗО ... Читати далі »

Переглядів: 525 | Додав: Evgeniy | Дата: 16.10.2014