Головна » 2014 » Жовтень » 09

    9 жовтня 2014 року на базі загальноосвітніх навчальних закладів Лозівського району проведено І (шкільний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії для учнів основної і старшої школи. Конкурсні випробування включали теоретичні та практичні завдання, передбачали виконання хімічного експерименту. Учні-переможці шкільного етапу стануть учасниками ІІ (районного) етапу олімпіади з хімії.

Переглядів: 467 | Додав: Fresh | Дата: 09.10.2014

        У відповідності до рішення сесії районної ради від 08 жовтня 2014 року управлінню освіти, молоді та спорту Лозівської районної державної адміністрації Харківської області виділені додаткові кошти для нарахування та виплати заробітної плати працівникам закладів освіти за жовтень 2014 року району.

        Крім того, за рахунок коштів бюджету розвитку на придбання шкільного автобусу затверджений обсяг видатків в сумі 321,0 тис.грн., для повного завершення робіт по облаштуванню закладів освіти району внутрішніми туалетами - 917,1 тис. грн. 

Переглядів: 471 | Додав: Fresh | Дата: 09.10.2014

   09 жовтня 2014 року управлінням освіти, молоді та спорту Лозівської районної державної
адміністрації  проведено семінар для новопризначених керівників навчальних  закладів
та   кадрового   резерву     району  за  темою  «Нормативні   вимоги  до   ведення ділової
документації в навчальному закладі».  Головні аспекти роботи адміністрації школи з даного питання висвітлив   методист з кадрових питань управління Івченко О.І. 

   Слухачі семінару ознайомилися з нормативно-правовими документами щодо ведення
ділової документації навчального закладу, з документами, що регламентують роботу з питань запобігання всім видам дитячого травматизму; під час практичного заняття удосконалювали навички роботи з шкільною документацією.  

 

Переглядів: 432 | Додав: Fresh | Дата: 09.10.2014