Головна » 2014 » Вересень » 26

26 вересня в приміщенні дошкільного підрозділу Краснопавлівського НВК   відбулися урочистості з нагоди святкування Всеукраїнського Дня дошкілля.  З вітальними словами до присутніх звернувся начальник управління освіти, молоді та спорту Музика В.М.    , який відмітив важливість дошкільної освіти у формуванні особистості дитини.

 Під час зустрічі кращим працівникам дошкільних закладів району було вручено спільні грамоти Лозівської райдержадміністрації та Лозівської районної ради, Департаменту освіти і науки Харківської облдержадміністрації, управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації.  

Працівників дошкільної галузі району привітали вихованці Краснопавлівського НВК .

Переглядів: 540 | Додав: Fresh | Дата: 26.09.2014

 25.09.2014 року напередодні Всеукраїнського дня дошкілля в Краснопавлівському навчально-виховному комплексі відкрито додаткову дошкільну групу.

   На урочисте відкриття групи завітали начальник управління освіти, молоді та спорту Музика В.М., директор КП «Тепловодосервіс» Березуцький В.І., представники селищної ради  смт.Краснопавлівка , батьки та малята всих груп закладу.

   За сприяння райдержадміністрації, районної ради, управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, селищної ради створені прекрасні умови для виховання наймолодших жителів селища. Обладнані затишні кімнати з новими меблями, придбані завдяки зусиллям селищного голови Бондаренко В.Г. Проведено ремонтні роботи за сприянням КП "Тепловодосервіс", яке очолює Березуцький В.І.

 Караваєм  та піснями зустрічали дорогих гостей вихованці дошкільного підрозділу навчально-виховного комплексу.

  Гості, як і годиться, прийшли з подарунками. Але найголовніше, що відчувалося на святі – це радість дітей від можливості спілкуватися, гратися і радіти цьому по-справжньому, як вміють тільки вони .

Переглядів: 7015 | Додав: Fresh | Дата: 26.09.2014

25.09.2014 в залі засідань управління освіти, молоді та спорту відбувся інструктивно-методичний семінар "Сучані нормативно-правові та науково-методичні підходи до організованого початку 2014/2015 н.р." для молодих вчителів, які вперше з 01.09.2014 року приступили до роботи в загальноосвітних навчальних закладах Лозівського району.

Цей захід відбувся у вигляді вебінару, учасниками якого були: начальник управління освіти, молоді та спорту  Музика В.М., методист з кадрових питань Івченко О.І., молоді вчителі району, їх наставники, новопризначені директори ЗНЗ.

Переглядів: 6959 | Додав: Fresh | Дата: 26.09.2014